seydaomer Kızlar doğuma kaç kilo ile girdiniz ve doğumdan sonra ilk ne zaman tartildiniz kaç kilo gitmişti tartildiginizda?
Dlrzh seydaomer ilk doğumda 16 kilo aldım eve geldiğimde tartıldım 10 kilo gitmişti. İkinciyi daha doğurmadım 😄😄
biranneikikedi seydaomer 26 kilo aldım. Doğumdan 1 hafta sonra 16 kilo gitmişti. Şimdi 8 kilo kaldı 💙
pinar2210 seydaomer 19 kilo almistim şimdi 10 günlük olduk. 11 kilo gitmiş şükür. Sezeyan ile doğum yaptım.. insallah kalanlarda hızlı şekilde gider
Dlrzh seydaomer 3 kilosu da 40 cıkmadan gitmişti ama son kalan 3 kiloyu 2 sene sonra verdim 😄 böyle de saçmayım 😄😄
bozkurt_19 seydaomer 17 kg almıştım eve geldm ödemlerim gidince 1 hafta sonra tartıldım 14 kg gitmişti ☺️
Duyguharun seydaomer Ben de 37 gün önce doğum yaptım. Toplamda 13 kilo almıştım doğumun ertesi günü 6 kilo gitmişti 15 20 gün içinde de toplam 12 kilo gitti 1 kilom kaldı şu an sadece. 71 ile doğuma gittim şu an 59 um. :)
Feyza11 seydaomer canım bende 18 kilo almıştım 8 kilo gitmişti şimdi 3 kilo daha verdim son 7 kilom kaldı bebeğim 6 aylık olacak 5 gün sonra