anneyim_33 Hanımlar kaç doz aşı oldunuz ben 1 kere oldum 2. Ye cagiriyolar ama gitmelimiyim acaba siz naptinz
midekoruyucu anneyim_33 ikisini de oldum, doğumdan sonra 3.dozu da olucam İnşallah eksisi olmaz artısı olur yaptırın gitsin
kubratopal35 anneyim_33 2019da doğum yaptım 2 doz vurulmustum.5 yıl içinde tekrar hamile kaldığım için tek doz daha yapıldı şimdiki gebelikte.Dogumdan sonra da iki doz daha vurulup 5e tamamlanacak canım 10 yıl koruması oluyomus.Yaptır tabiki 🌸
Aybuss Temmuzda 2. Dozu olucam doktorlar ne diyorsa benim için odur… İnsanlar emek verip yıllarca tıp okuyor yıllarca hizmet ediyor…
Seyran38 Bende 2 doz oldum 35. Haftadayım 3. Dozu da doğumdan 6 ay sonra olacaksın dedı hemsıre bı sıkıntı olmadı şükür 🙏
AybukeA anneyim_33 tetanoz aşısı normalde 5 dozdur, 2 dozu hamileliğe denk geliyor. 2. Yi olurken 3. Dozu sorun. 2 ile 3 arasi 6 ay diye hatırlıyorum. 3 4 arasi daha da acik. Ama çoğu kişi 2 den sonra yaptırmıyor
Burcu4135 anneyim_33 tek doz işe yaramıyor. Tabiki 2.doz icin gitmelisiniz. Hatta dogumdan sonra 1 doz daha vuruyorlar 5 sene koruyor. İhmal etmeyin tetanoz asısını.
emiras59 anneyim_33 2. Doz için pazartesi yazmış kağıda ama arayan soran yok bende tetanoz meraklısı değilim hiç aramadım 😅 çok kötü geçti benim 1. Doz