Sinems canım dalga hoca beni vital hastanesindeki dahiliye doktoruna yönlendirdi Murat bey diye bir doktor genç bir adam , tansiyonum u ölçtü 16/9 a çıktı hemen alfamet ilaç başlıyoruz dedi ilk başta günde üç tane yarım ile başladık watsaptan tansiyon kartının resmini gönderdim günde 3 tane tam kullan dedi ,11/7 12/8 e düştü tansiyon çok şükür , sonra idrar ve kan tahlili istedi ,idrarda protein ve enfeksiyon var mı diye ,bir de glikoz ve hemoglobin C1 mı ne öyle bişey e baktı çok şükür temiz çıktı tahliller, murat bey de çok iyi watsaptan hemen cevap yazdı iletişim de kalalım dedi, sıfır tuz ,bol dinlenme ve alfametle bir ay boyunca tansiyon dengelendi çok şükür ,sonra dalga hocaya gittim tahliller e falan o. Da baktı temiz dedi ,nst gönderdi sancı yok dedi, ultrason da bebeğin suyuna baktı sıkıntı yok dedi böylelikle 38. Haftada tarih verdi ,yani çok ilgilendi ,eğer sonuçlar kötü çıksaydı 36. Hafta da alma riski vardı ama ben çok dikkat ettim ,canım neler çekti de yiyemedim ,zeytin e bile hasret kaldım ama değdi