SimayeceninAnnesi Arkadaşlar iki gündür lekelenmem oluyor dün acile gittim ama net bi açıklama yapılmadı riskte olabılır yerleşmede dedi akıl verebilirmisiniz korkuyorum
arzubldk SimayeceninAnnesi sen yine de dikkat et ayakları sürekli yüksek tut yastık koy altına öyle uzan ilk 3 ay çok önemli dikkat et allah büyüktür
Bsrahb SimayeceninAnnesi Şuan bende aynı durumdayım.adetime göre 4 haftalık kahverengi lekelenme oldu yarın doktora gideceğim ve çok korkuyorum😞 kese bebek görüldü mü
SimayeceninAnnesi elisa123 vitamin haplarım var dün acie devlete gittim ama biraz zor geçti oradaki doktor hanımla anlaşmamız kendi doktoruma pazartesi gidicem
SimayeceninAnnesi arzubldk evet sabahtan bei o şekildeyim ama insanın içi ürperiyor rabbim yardımcımız olsun hepımizin birde ilk hamileliğim
elisa123 SimayeceninAnnesi İnsallh yerlesmedir ultronda kanamada görmediyseler eger önemli deildir ama ihmale gelmez bnde 5. haftamda lekelenmem olmustu doktora gttim düşük riskim oldugunu ogrendim progestan fitil kullandım gectik 22 haftalıgız suan
SimayeceninAnnesi Bsrahb evet kesemi gördüler ama benmde ıkı gundur böle dolu dolu degıl küçük a lekeler oluyor yınede korkuyorum
Bsrahb SimayeceninAnnesi progestan vermiştir onu kullan gerisi Allah a bırak çok strese girmemeye çalış her şey Olacağına varıyor.Evde benim vardı dün kullandım bugün gelmedi