Babymoomy Uysalfeyza ilk hamileliğimde 18.haftada belli oldu 2.hamileliğim 11.haftamda canım biraz da ultrason makinesi önemli şuan özele gidiyorum şıp diye söyledi devlette 18.haftaya kadar bebeği bile görmedim net
Bebegim4 Uysalfeyza 12 de erkek büyük olasılık dedi 13 + da yine erkek büyük ihtimal dedi ama ikisi farklı doktor 16 da yüzde yüz erkek dedi 💙
Tmerve Uysalfeyza Ben tahmin yapmasın doktor kesin olsun diye 16. Haftayı bekledim ve çok net gözüktü cinsiyetimiz 😊 oglum geliyor 👶🏻
Uysalfeyza Babymoomy bende özele gidiyorum 13 hafta 2 Li testi yaptırıcam onda belli olurmu acaba merak ediyorum
Uysalfeyza 2inciannelik benimde içimde erkek diye bişey var ama allahtan hayırlısı bakalım bekleyelim çok sağol Allah analı babalı kucağımıza almayı nasip etsin 😘
Sssssyyyy 2inciannelik ya bana 12. Haftada kız dün erkek bugün tekrar kız dedi hangisini inancam bilmiyorım 😬
2inciannelik Sssssyyyy bekle bakalım kuzum büyük haftalarda net belli olur gönlünden geçen olsun inşallah
Tmerve Mirages valla biz organizasyon hazırladık sürpriz olsun diye ama ben video çekerken doktorun yanında pipiyi gördüm bütün sürpriz bozuldu eşime demedim ama 😁
Mirages Tmerve 😂😂 güzel bir anı olmuş. Bizde de kızım doktora sorup durunca kadın benzettiğini deyiverdi🤗