kedilianneee Peliiin sonradan değişebiliyor 16. Haftaya kadar bekleyelim dedim. tahmin yapsa hemen gidip birşeyler alırdım çünkü 🤭😂
kedilianneee elifhdk yaa biraz daha bekle ama 🤭 kesinleşsin, arkadaşıma kız dedi 12 de 16 da erkek kesin dedi aldıklarıyla kaldılar 😂😂
Peliiin elifhdk ufak tefek hem kıza hem erkeğe gidecek bir şeyler aldık bakıp duruyorum çok güzel ya geçen gün bir bornoz takımı aldım dün geldi o kadar tatlı ki 🥺🥺☺️
elifhdk Peliiin ben kız hissediyordum hep ya da daha baskın diye kız çocuğu isteğim öyle hissettim bilmiyorum aman sağlıklı olsunda ikiside yok zaten daha 🙈
Peliiin elifhdk bende öyleyim ya ilk gebeliğim gönlümden kız geçiyor ama eşim erkek hissediyor aslında o da kız istiyor ama bakalım ilk çocuk sağlıklı olsun da farketmez 😊
elifhdk Peliiin yaaaa yeriimmm 🙈🙈 ben zor dayanıyorum bide her ihtimali düşüyorum iyi kötü olarak o yüzden henüz hiçbirşey almıyorum kuzum
Asil_Egem Peliiin benim doktor bakıp kendi sisteminden açmadan görememiştim sonuçları sizinde öyle olabilir belki🥰
Peliiin Asil_Egem olabilir canım pazartesi eşim alcak sonuçları bakalım özeldeki doktoruma gösteririm artık