Peliiin Test sonucu e nabıza düşüyor mu kızlar ? Benim e nabızda çıkmış fakat değerlerim yazmıyor anlamadım nasıl öğrenecem değerleri 😒
Edakcbyk Peliiin Merhabalar benim de pazartesi 2li testim var. Bir şey merak ediyorum. Bu test yapılırken aç veya tok olmak şart mı 😊
elifhdk Peliiin benim bugün düştü ama (-) gösteriyor sonuçları değerler normal yazıyor sadece doktoru aradım o bilgi verdi ☺️
Asil_Egem Peliiin benim doktor bakıp kendi sisteminden açmadan görememiştim sonuçları sizinde öyle olabilir belki🥰
_Aysgll_ Peliiin ben şehir Hastanesi’ne gidiyorum. Hiç düşmemişti sisteme doktorun bilgisayarında görünmüştü
iremcannn1907 Edakcbyk tok gelirsen daha iyi olur dedi doktorum, bebek tokken aşırı kıpırdadığı için hareketleri fazla oluyormuş. Ayrıca vişne suyu ve çikolata yememi önerdi herkes ikiliden önce aklında bulunsun ☺️
elifhdk Benim sonuçlar bugün açıklandı fakat HCG hormonum yüksek çıkmış herhangi bir sıkıntı teşkil eder mi ? Yaşayan oldu mu bu durumu daha önce ? 😕
kedilianneee Peliiin grafik oluyormuş canım oda doktor görebiliyormuş sistem üzerinden doktorunu arayıp ya da muayene de öğrenebilirsin canım
elifhdk Peliiin sen doktorunu arasana canım o seni bilgilendirecektir ben öyle yaptım az önce sağolsun aydınlattı beni ama şu hcg hormonum kafamı karıştırıyor 😏
Peliiin https://www.hizliresim.com/3jnnbfe böyle görünüyor kızlar devlette yaptırdım doktoru arasam ulaşamam herhalde şuan. Sonuca bakıp öZeldeki doktoruma gidecektim şimdi hastaneden almam mı gerekiyor sonuçları e nabıza düşmez mi ya
elifhdk Peliiin değer normal yazıyorsa endişelenme şuan bende de böyle görünüyor çünkü. Sonuçlar net bir şekilde e-nabıza düşmez bence canım hangi doktorda yaptırdıysan ona git sen al sonuçları ordan da özele git birde orada teyit ettir olmadı
elifhdk Peliiin ya telefonda anlatıyor birşeyler ama anlamıyorum ki o şekilde ben sadece düşük riskli olduğunu söyledi sonuçların
Peliiin elifhdk inşallah canım ultrasonda iyi gayet demişti doktor insan merak ediyor işte Yine de 😊 Pazartesi giderim inşallah almaya