Beri3012 Merhaba arkadaşlar 2. Li testim var önümüzde ki ay o zaman cinsiyet belli olur mu çok heyecanlı birşey 🥰🥰🌼🌼
Deryakadir Beri3012 merhaba ben de heyecanla bekliyorum 13. Haftadayım bir hafta sonra gidecem inşallah kesin olarak söyler kız ya da erkek diye🤗
Glcntn Beri3012 bende 1 saat önce ikili test için gittim tam 12 haftalık göstermesi göremedik sonuçları almaya giderken az çikolata ye dedi belki görürüz dedi 🙂
Deryakadir Beri3012 merhaba canım bugün cinsiyeti öğrendim erkek dedi gerçekten kesin mi bu pipi mi😊 https://resimyukle.io/Bb2jxJNnLa.link
Deryakadir Beri3012 inşallah canım hayırlısı ne ise o olsun gönlünden geçenin hayırlısını Rabbim nasip etsin sana da bana da hepimize de🤲😍
Beri3012 aysimaninveprensinannesi Rabbim saglikla gelmeyi nasip etsin , kız mıydı erkek miydi ? Genelde erkek daha çok belli edermiş diyorlar
aysimaninveprensinannesi Beri3012 erkekmis bende basta dr. Soylemeyince kiz olacagini dusunmustum ama dr. Muz erkek dedi ustelik daha oncesinde hic tahmin vs yapmadi…
Beri3012 Glcntn hadi inşallah canım sağ sağlım gelişinde nasil kısmet olursa razıyız 😊 ay bende yiyim aklımda bulunsun. Teste ne yapıldı canımm
Glcntn Beri3012 ense kalınlığına ve burun ölçüsünü aldı bide kan ve idrar testi yaptı . Sonuçlarıda 10 gün sonra çıkıcakmış canım
aysimaninveprensinannesi Beri3012 evet ama bizde pozisyon dan kaynakliydi genelde arkasi donuk oluyordu
Beri3012 Deryakadir ayyy bende haftaya gidiyorum bakalım kaç haftalıkti test yaptığınızda❤️❤️ hayırlı olsun canim