Essra35 Hanımlar her tuvalete gittiğimde muhakkak iç çamaşırım ıslanmış oluyo ve sık sık tuvalete çıkıyorum 12 haftalık gebeyim benm gibi olan varmı
Tugbadabak-1 Essra35 22 haftalık hamileyim önceden akıntım oluyordu bu aralar bı kaç gündür bende de var o ıslaklık
MinikMicizem Essra35 ilk aylarda oluyo sanırım bende çok sık ev cikardm son aylarda da aynı şey oluyo galiba şuan 30 haftaligim yine aynı şikayetler War belki havalar sıcak terliyoda olabilirsin canm
Minikmucize1 Yagmr000 aynı ben dün üç tane çamaşır değiştirdim arada peçete falan koydumda gene okadar dayandı bende 10. Haftaya girmek üzereyim bu aralar çoğaldı
Essra35 MinikMicizem yok terlemediğimden eminim idrar olmadığından eminim aktığını hissediyorum çünkü
muges44 Essra35 Bende de hem akıntı hem ıslaklık oluyo 18.haftamdayım en başından beri hemde, vallahi günlük ped kullanıyorum yoksa üstesinden gelemem
MinikMicizem Bı hasthnye gidin isterseniz yada gidemyosanz bı eczaneden pedler varmış bebeğin suyumu degilmi die bakmak için ondan alın isterseniz
Adaaa16 @Essra35 benim de geçen hafta aynıydı. 3 gün sürdü. Aynı dediğiniz gibi. Şimdi olmuyor ama yine de doktora gidince söylicem
Oozgn Essra35 benimde öyle özellikle biraz temizlik falan yapıp ayakta kaldığım zamanlarda artıyordu geçen ay doktora söyledim bebeğin suyu gayet güzel dedi ama yinede emin olalım deyip acile test için gönderdi ve negatif çıktı yani kendi akintimmis
Busrakrkya Essra35 bende 12 haftalık gebeyim bendede çok oluyor . Bende acaba bebeğin suyumu diye endişelendim
Essra35 Busrakrkya o zaman genel olarak herkes böyle o zaman hamileliğin şeylerdir diye ümit ediyorum