Kubraumit Kızlar ayrıntılı ultrasonla ilgili fiyat ve hastane bilgilerinizi paylaşırmısınız istanbul içi 🤔🙋🏼♀️
Baloglumveannesi Kubraumit Çamlıca görüntüleme merkezi 230 ₺ en uygunu burayı bulmuştum gayet memnun kaldım
Uykucusirine Kubraumit küçükbakkalköyde doc.dr zeki şahinoğlu kendisi perinatalogdur. 420 tl persembe giricem inşallah
essyagiz Eminekaplan Merhabalar detaylı ultrasonda memnun kaldınız mı Ebru hanımdan? ben bu cumartesi gideceğim, merak ettim☺️
Meyland Eminekaplan detaylı ultrasona kaç haftalıkken giriliyor acaba? Koç üni de birde hande hanım varmış sanırım onun methini duymuştum. Neler yapıyor,kontrol nekadar sürüyor,neler verdiler elinize?
Kubraumit Baloglumveannesi canım nasıl geçti ayrıntılı ultrasonun kaç dakika sürdü bide sana ne verdiler resim cd gbi
Baloglumveannesi Ayseee42 bebeğin bütün organlarına bakıyorlar canım beyninden tut böbreklerine ciğerlerine çaplarına büyüklüğüne haftasına göre genişliğine herşeyine kısacası renkli olarak bakıp dosya halinde veriyolar anneye
Sshr Kubraumit RAD GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ -AFİYET HASTANESİ İKİSİDE 250 tl KOSUYOLU GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ 280 Tl
Baloglumveannesi Kubraumit yarım saat kadar sürdü canım dosya olarakta cd dışında herşeyini verdiler renkli fotoğraflarından her ay muyene olduğun doktora göstermek için bebeğin gelişim raporlarını falan
Kubraumit Baloglumveannesi bende bu cumartesi için randevu aldim cd ye ek olarak 20 tl istiyolar çok merak ediyorum bebegin yüzü flan da baya belirgin cikiyo dimi 😍🤔
Baloglumveannesi Kubraumit evet canım çene yapısı burun ağız yapısı kime benzediği bariz belli oluyor çok heycanlı 🙈🙈🤗🤗🤗
Kubraumit Kadze bende normalde camlica erdem hastanesine diyorum 375 lira dediler oyuzden smdi camlica görüntüleme merkezinden randevu aldim fiyati daha uygun diye cumartesi için bakalim