Nejlavrl Hafsa01_ hic basima gelmemisti 36. Haftaya kadar durdum durdum sonunda yakalandım crpde 8 çıkıyor insanin keyfini kaçırıyor ins bebegimede gecmez
Nejlavrl Hafsa01_ ara ara kasiklarima adet sancisi gibi agri giriyordu kisa kisa akinti vardi birde idrarda yanma iki hafta once suphelendim idrar verdim cikmadi iki gun once idrar verdim çıktı
Nejlavrl tgba22 evet iki hafta önce idrarda yanma olduğu icin suphelendim hastanede idrar tahlili verdim enfeksiyon icin temiz çıkmıştı iki gün once saglik ocaginda rutin kontrol icin idrar verdim ve enfeksiyon cikti
Nejlavrl Hafsa01_ tabi enfeksiyon bebek icin zararli canim bebege gecebiliyor arkadasim gecen hafta dogum yapti o ilac kullanmamis onunda enfeksiyon varmis idrar yollarinda bebege gecmis enfeksiyon doğar doğmaz kuveze alindi bir gün kuvezde kaldi tedavi edilmesi gerekiyor yani
Nejlavrl tgba22 hala şikayetleriniz devam ettiğini düşünüyorsaniz bi bir hafta sonra bir daha tahlil verin derim😃
tgba22 Nejlavrl dün verdim daha ya benm şikayetm sık idrara cıkma az az yapma bi de batmalar oluyordu normalde ama doktor hepsne normal dedi