Ebrliii 19 haftalık hamileyim 15. Haftadan beridir suyun azlığı ile uğraşıyorum doktorun söylediği göz kararı kadar az birazcık daha olsa iyi olur 4 haftadır hergün havuç suyu deveci armudu sabah akşam sıkıp içiyorum perinatolojiye yönlendirdi bir de o görsün istiyorum diye bebeğin ölçümlerinde çok şükür sıkıntı yok iyi gözüküyor böbrekleri çalışıyor daha ne yapmalıyım böyle tecrübesi olanlar var mı
Hazella Ebrliii karpuz ve kavunun iyi geldigini okudum forumda bazilarindan hatta instamomlardab birinde de gordum ama tabi meyveleri kararinda tuketmelisiniz sonucta sekerliler
Gmzclb Ebrliii benimde 16.haftadan beri az şuan 24 e girdik. Doktorlar banada aynı günün sabahı çok az akşamı iyi idare eder diyorlar. Bi ölçüp de şu kadar demedikleri için hep diken üstündeyim çok iyi anlıyorum sizi
Ebrliii Gmzclb demi göz kararı az , birazcık az , birazcık daha olsa iyi ama o biraz ne kadar Allah yardımcımız olsun inanın heyecanını yaşayamıyoruz Allah korusun bişey mi olacak diye onca emek veriliyor rabbim bizlere bağışlasın yavrularımızı