Anne3 Hanımlar yarın 33 haftalık olacağım bugün kontrol vardı bebeğin başı aşağıda 38. Haftada çatı muayenesi olacakmış eğer sıkıntı olmazsa 40 ı bekleriz dedi ama çatı dar olursa direk sezaryene mi alınıcam acaba? Nst başladım bugün gayet normalmiş 2 haftada bir olacak artık kontrollerim
iremk00 Anne3 aşkım iki şekilde de bu bebişler bizden çıkıcak, onlar ne şekilde iyi olacaksa o olsun kendini ikisine de hazırla bence, ama bişey sorucam bu çatı kontrolünü cihazla mı yapıyolar parmakla falan mı yapıyolar acaba
betty17 Anne3 canım bende 38 e gireceğim 1-2 gün sonra. Bugün kontrole gittim, haftaya salı günü gel dedi çatına bakalım dar olursa sezeryana alırız dedi. Normal de doğurabilirsin ama buna o gün karar veririz dedi. Bende haftaya gideceğim bakalım..
Anne3 iremk00 kuzum tabiki öyle ama sadece merak ediyorum bazı özel hastaneler normal doğum yapmak yerine direk sezaryene alıyorlarmış kısa sürüyor diye çatı da duyduğum kadsrıyla parmakla oluyor sanırım
Anne3 betty17 hayırlısı olsun kuzum sezaryen bu kadar basit olmamalı bence ya önceden çatı darlığı diye bir şey de yokmuş babannem 5 tane doğurdu hepside normal😂 bende kendimi normale hazırladım tabi zorunlu sezaryen olursa evelallah ama hemen sezeryan derse başka hastanelerede gidebilirim
betty17 Anne3 aynen öyle bi bakalım duruma göre ne olursa kabulüm artık 😂 hamilelikten yoruldum ben ya 😬
Orticci Çatı muanesi gayet kolay 15 saniye felan sürüyor doktoe eliyle yapıyor çatala oturtup herhangi bir acı olmuyor