hazaltolga1 Didemmmmm canım çok kararsızım inan bi türlü içime sinmiyor artık netleştirmek istiyorum ama yok kafam karışıyor
Didemmmmm hazaltolga1 seni çok iyi anlıyorum ben de bile net olmaeına rağmen acaba mı diyorum ama ikisinin anlamı da gayet güzel ve uyumlu olmuş Alya Larin 🥰
Didemmmmm hazaltolga1 Eliz çok güzel ama ben Mira ismini çok beğenmiyorum. Her sene okulda mutlaka Mira isimli öğrencimiz oluyor. Eliz Larin Olabilir 😉
Sevvalemre hazaltolga1 elis liya elis isminin anlamı güzel kokan nadir bulunan özel bir çiçek, güzel kadın manasında kullanılırmış
hazaltolga1 Didemmmmm mira ismini de seviyorum ben hem kolay geldi söylemesi de eliz mira 🤔 alya larin, Ayliz vera, lavin duru ve eliz mira olarak 4 seçeneğim var 😂
ikincibebekgeliyor hazaltolga1 ben artık bu tuhaf isimlerden çok sıkıldım😫 ileriyi de düşünmek lazım isim koyarken
hazaltolga1 ikincibebekgeliyor o yüzden iki isim istiyorum ya zaten biri yenilerden olsun diğeri biraz daha alışılmış bir isim olsun istiyorum
mirayim_00 hazaltolga1 ben bade ismini tek başına çok beğeniyorum ama Nil bade yada İlay bade olabilir.
Cycanbaz hazaltolga1 Sadece merakımdan sormak istiyorum neden 2 isim konuyor yani son dönemlerde tek isim hiç duymadım nedense ben tek isim koydum sade ve söylemesi kolay. Ne bileyim bu 2 isim olayı bana biraz tuhaf geliyor neredeyse tek isim koyan yok gibi 🤔
hazaltolga1 Cycanbaz iki isim daha hoş geliyor bilmem eşimde iki isim istiyor biri biraz daha yeni olanlardan diğeri artık alışılmış bir isim olsun istiyoruz ileride de hangisini isterse onu kullansın
Eliflinasss hazaltolga1 merhaba Hazal,, Bende lavinia koyacağım Allah nasip ederse yanına anlamlı bir isim düsünuyorum
hazaltolga1 Eliflinasss lavinia çok güzel bir isim 😍 bende düşünmedim değil ama aileler alışık değil böyle isimlere değişik buluyorlar 🤷🏼♀️ lavinia tek başına daha hoş fikrimce 🙂
Didemmmmm hazaltolga1 4 seçeneğe düşmüş 😉 ben Alya Larin den yanayım💕 Ayliz Vera nun söylemi zor ama diğerleri gayet hoş geliyor kulağa 😉