demirbaggulbahar hazaltolga1 Ben Duru mila takacam sizede fikir olsun. 💐 Seçtiğiniz isimlerin başına duru çok yakışır 🥰
Didemcet hazaltolga1 Posttaki çoğu isimler birbirine benziyor 🙂 Biz henüz karar veremedik ama Gece ve Mavi arasında gidip geliyoruz. Farklı bir fikir olur belki diğer annişlerimize :)
busra1485 hazaltolga1 loya da aklıma direk niloya geldi 😂 vera da da kürtçe vere gel here git demekmiş gel git geldi aklıma istemsizce ay çok garip isimler ya 😂😂
Ezgiyol Bir kızım var 4bucuk yaşında Ecrin şimdi yine prenses bekliyoruz onun ismide derin olucak Allah’ın izniyle🥰🤗
aylin08166 hazaltolga1 isminiz Hazal , Masal ismi sizinle uyumlu olur diye düşünüyorum eğer 2.kızım olursa Hazal koyucam💖🥰
balllkabagimm Aysegul_akgul1 Defne çok hoş bir isim. Defnetmek eylemi ile Defne isminin ortak noktası ne anlamadım. Hiçbir alakaları yok:)
Ebruu0 balllkabagimm defnetmekte defin etmek zaten defne etmek falan değil kesinlikle bir alakası yok 😌
hazaltolga1 aylin08166 yaa evett hiç aklıma gelmemişti bu 🙈 çok güzel düşünmüşsünüz teşekkür ederim 💖🤩
kubrapaltc Bende Umay ismini çok beğeniyordum, babamız maviş olunca dedi ki bari benden bir şey taşısın bizde Mavi Umay’da karar kıldık 🥰
hazaltolga1 kubrapaltc umayı bende çok beğeniyorum 🥰 çok güzelmiş ismi sağlıkla gelsin çok anlamlı olmuş 🌸
kubrapaltc hazaltolga1 teşekkür ederim çok saolun 🥰Sizinki de sağlıcakla gelip bir an önce annesi ve babasıyla buluşsun inşallah ☺️