Dyg06 Benimde kızım olacak inşallah adına Ravza koymak istiyorum ama yanına isim uyduramadık yada sadece ravza mı güzel bilemedim yada Ravza derin ravza asel çok kararsızım fikr verirmisiniz
Beren1 Bizim de kız. Tek isim olursa Beren olcak iki isim olursa Beren Asya düşünüyoruz🙈 çok zor isim bulmak😅
hazaltolga1 Beren1 kesinliklee 🤦🏼♀️ tek isim olsa daha kolay ama iki isim olunca yanına yakıştıramıyorum çok zorlanıyorum
cerengg hazaltolga1 Deren isminin yanına isim arıyorum bende. Abisi iki isimli kızımda iki isimli olsun istiyorum ama bulamadım bir türlü. 😒 Melis Bade, Miray Lavin, Deniz Vera..
greybrde hazaltolga1 kızım olmul olsaydı elizan doğa kuyucaktım ismini anlamı uzaktan gelen ezan sesi demek 🌸
Didemmmmm hazaltolga1 evet anlamı çok güzel ama çocuklar biraz dalga konusunda da acımasız oluyorlar. Elizan ismi ile dalga geçildiğine şahit oldum☹️
Didemmmmm hazaltolga1 canım benim öğrencilerimden Lavin Deren ve Ayliz Liya var belki yardımcı olur. Ben de Alya Larin i çok beğendim 💕
hazaltolga1 Didemmmmm çok teşekkür ederim canım bende ayliz vera veya alya larin arasında gidip geliyorum sanki 🌸
Didemmmmm yorgz bizim Çarşamba günü netleşecek ama kız olursa biz de Öykü Pera koyacağız😉 Masal yeğenimin adı yoksa bende Masal Pera yı düşünüyordum😉
Leylakkk hazaltolga1 cinsiyetimiz belli değil pazartesi ogrencez gösterirse eğer kızsa ASYA MİHRA düşünüyoruz 🤗
Muciiizemm hazaltolga1 benim de kızım olacak allahın izni ile adımın en baştan belliydi ❤️ömür Vera ❤️
hazaltolga1 Muciiizemm vera çok güzel bir isim kuranda da geçiyor diye duydum ☺️ bende düşünüyorum ama kararsızım
Muciiizemm hazaltolga1 evet canm din üzerine yaşayan kadın veya erkek demek anlamıda güzel hangisi içine sinerse onu koy kimseyi takma senin kararın 🥰