Dmtkblt 35+3 um şimdiye kadar hiç sancım olmadi Çarşamba nstye girdim ondan da bişi çıkmadı ama bugün karnımda tuhaf bir şekilde ağrı var sancı mi gaz mi ağrı mi bilemiyorum. Kaç dakika da bir olması gerekiyor sancinin başından geçen yardımcı olabilr mi
Masal53 Dmtkblt ben doktora doğum belirtilerini sorduğumda 10 dakikada bi sancın gelirse acile gel demişti
canserko Dmtkblt sancıların düzenliyse eger dogum sancısı. onun dısındaki sancılar yalancı sancı gaz sancısı vs bebek kanala yerleşmeye calıstıgından vs oluyor bende 35+1 im sancılanıyorum 7-8 dk saplanıp geçiyor günde iki 3 kere o kadar
Siibeell Dmtkblt adet agrısı gibi, üşütürsünde karnın agrır ya o şekilde oluyo dogum sancıları ama düzenli olması gerekiyo 5 dakikada bir olunca hastaneye gitmiştim bazen beldende geliyo agrı
Lorthavva Dmtkblt bende 35+3 yaklaşık bir haftadır bendede aynı karın ağrısı var birden sıkışıyor karnım taş gıbı ağırıyor ama düzenli değil. Sanki üşütmüşümde karnımda ağrı bar gibi kasıklarda değil. Düzenli olmadığı için çok dikkate almadım. Birde midem bozuk diyareyim. Varsa bilgisi olan bende merak ettim