Brs34 Bugün tam 34+5 olduk haliyle doğum heyecanı sarmaya başladı🐣 kısmetse temmuzun 2. Ya da 3. Haftasında bekliyoruz. 37. Haftada doktor çatı muayenesi olacağımı söyledi. Çatı muayenesinden bile korkuyorum açıkcası😂🤦🏻♀️ Doğum şekli belli olan var mı? Ne durumdasınız😍
Diilruba Brs34 37 +6 olduk bugün ssvd olacak kısmetse bekliyoruz. Doktorum çatı muayenesini gereksiz gördüğü için yapmıyor pazartesi kontrole gideceğiz bakalım inşallah çok bekletmez minik kızım
midekoruyucu Brs34 bizde yarın 37.haftayı bitiriyoruz İnşallah 🙈 heyecan dorukta 🙈 doğum şeklimiz henüz belli değil 38de doktorum çatıya bakacak, normal istiyorum bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun İnşallah 🤗
kozerr Brs34 bugün 35 oldum doktora sezaryen istediğimi söyledim 12 Temmuz da bi sıkıntı çıkmazsa alacak ama bizim bebiş biraz geriden geliyor küçük kilo aldırmaya çalışıyorum çalıştıkça da almıyor inatlaşıyor sanki 😀
Brs34 midekoruyucu Bende normal istiyorum ama çatı muayenesinden bile korkuyorum😂 inşallah dilediğimiz gibi sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza🙏🏻
midekoruyucu Brs34 ben korkmuyorum niye korkayım ki 😂 korkmak bana anlamsız geliyor, ötesi doktor eliyle bakacak yani, elini komple de sokacak hali yok, parmaklarıyla bakacak
Brs34 midekoruyucu tabi ama arkadaşım çatı muayenesine bile dayanamadığı için sezeryana karar verdiler o korkuttu beni
Eylul_naz09 Brs34 37.cı haftadayız salı konrtolumuz var donmedıyse sezeryan gunu verıcek kı donmedı ztn bellı hareketlerınden😀 bı an once gelsın dıye beklıyorum merakla heyecanla 🥰 gecmıyo gunler sankı 😒dogumdan korkuyoz ama sonucta bı kac gun acıcak gecıcek kac kısı doguddu dıye tesellı edıyorum kendımı😔🙈
Brs34 Eylul_naz09 ben de öyle teselli ediyorum kendimi sonuçta normal ne kadar zorsa sezeryanın da sonrasında zorlukları var. Sağlıkla kavuşalım da inşallah🥰🙏🏻🐣🧸
Eylul_naz09 Brs34 evet ıkısınınde zorlukları var amın ınsallah saglıkla kavusalım gerısı onemlı degıl🥰🥰🥰
Busbushatun Brs34 korkuyorsaniz yapturmak zorunda degilsiniz aslinda cati muayenesi dogum sureci baslamamisken yapilmasi bi ongoru saglamiyor aslinda canm doktorlar okulda ogrendiklerinden baska bi boyuta getirmisler sadece olayi
Zeynepkilic 34+0 bende 30 temmuz tahmini doğum daha erkennmi gelir daha geç mi bilemiyorum 😬 ama zaman geçmiyor 🥴