Eryener93 Hiraumut hiçç telaş yapma bende stresse girmiştim 20 ile 21de başladım hissetmeye, Şimdi 25teyim oo halaylar vuruşlar maşallahı var, sende hissedersin insanlara aldırma
Liyaa Hiraumut rica ederm cnm. Bir de her an hissebilirsn belli bu yazışmaları yaparken bile;) bende anneler gününden bir gün önce kontrole gitmiştm. Doktor sordu hissediomsn yoo dedm😂 normal 22 ye kdr dedi. Sonra eve geldim o gün ilk pıt pıtı hissettim💜💙😍
tupmideligebe Hiraumut hayır hiç hissetmemiştim ; ilk gebeliğim ; tam 20. Haftada hissettim ; o günden beri de hissediyorum her gün ; şimdi de hiç ama hiç durmuyor ❤️
Busssy Hiraumut İlk hamilelikse 25. Haftaya da hissedememek normalmiş. Ben 21. Hafta içindeyim daha 1 haftadır hissetmeye başladım :)
Shnern Hiraumut ilk oğlumda 18+3 hissetmiştim hatta güzel birsekilde hissettim ama bu 19 hafta oldu bende hala hissedemedim artık bıraktım zamana . Aslında ikinciler daha erken hissedersin dediler ama yok maalesef
Hiraumut Shnern aynen ilk geç oluyormus ama ikinci üçüncü fln erken hissediliyormuş. Umarım sende çabuk hissedersin cnm bnm.