Nurayed Kızlar selamlar İstanbul’da detaylı ultrason yaptıran var mı? Nerde ne kadara yaptırdınız memnun kaldınız mı? benım kendi doktorumun yönlendirdiği yer 750tl fiyat verdi şahsen bana biraz fazla geldi.
Hilal-95 Nurayed ben de dünden beri hastane arıyorum avrupa yakasındayım özel avrasya da yaptırıcam 500 dediler bakalım bi hastamede 400 dedi tam karar vermedim daha
Brs34 Nurayed ben bağdat caddesinde zeki şahinoğlunda yaptırdım gerçekten mükemmel bir doktor. 500 tl muayenesi. Fetus görüntüleme merkezi diye geçiyor.
ilkgozagrimhavinim Nurayed benimse 2 haftam kaldı. Uzun araştırmalar sonucu hem daha uygun hemde doktorunun iyi olduğunu duyduğum maltepe tıp merkezinde yaptırıcam.
Nurayed Hilal-95 bende Avrupa yakasında arıyorum Gaziosmanpaşa da oturuyorum, Avrasya hastanesi bizim burada da var bende bi sorayım oraya . Birde 3D 4D şeklimde olıyormus sanırım Avrasya da ki 4D mi oluyor acaba ?
Hilal-95 Nurayed bilmiyorum dün konuştum bende 500 dedi yeni huzur var ordada yapılıyormuş 400 dediler ordanda memnun kalan var ama benım gönlüm avrasyada hatta doğum için felan da orayı istiyorum çevremdeki herkes orda doğum yaptı diğer yerlere göre daha uygunmuş
Hilal-95 Nurayed 🤷🏻♀️ Bilmiyorumki bende oyuzden soruyorum int de hep renkli merak ettim 😀 daha yeni araştırmaya başladım bende
Dilekcnkn Nurayed Bht clinic’de yaptırdım 615 tl ama indirimli fiyatı bu memnun kaldım 1 saat falan baktı doktor