Ikizdeniz merve8026 aynen canm adet agrisi gibi girip girip cikiyor ben acaba üşüttüm herhalde diye düşünmüştüm sonra yarim saat sonra suyum geldi tabi agrilar fazlalasti sonra belimdw agri basladi
Gull_94 merve8026 gıbı gıbı ama verdıgı hıs daha farklı bıraz regl sancısından ılkınde bel kasık ıkıncıde bel bacak kasık sancılandı bende sızı seklınde bı hıs verıyo
merve8026 Ikizdeniz bende kalktığımdan beri sanki böyle adet olacakmışım gibi belim kasıklarım ağrıyor bacaklarıma vuruyor gibi 36+2 deyim erken değil mi
Nurssss merve8026 yalancı sancıdır bazen keskin adet agrısıyla uyanıyorum soğuk soğuk terletiyor iki dakika sürüp geçiyor 33 haftalıgım
Gull_94 merve8026 ben yasamadım bunu aslında sadece oglumda doguma yakın kabızlık azalmıs ıshal gbı olmasada daha kolay cıkıyodm tuvalte onu farketmıstım o ıkı hafta ıcınde de dogurdm zTem
merve8026 Gull_94 benimde ilk oğlum olacak tecrübem yok doğum konusunda onun için sordum aynı bende öyleyim sancı geçti ama dediğin gibi tuvalete çok rahat çıkıyorum