Denizesin Kızlar aşılama tedavisi ne kadar sürüyor? Nasıl bir süreç birde. Aşılama yaptirip hamile kalanlar varmı?
Limoni Denizesin merhaba canım uzun süren bi süreç değil ben iğne ile yumurta büytttm 2 tane büyümüş yumurta vardı aşılama oldum 10. Yada 11. Gün aşılama oldum aynı gün eşin sperm veriyor yıkanıyor iyi olanları sana enjekte ediyorlar ağrılı bi işlem değil
Melchem Denizesin Denizesin 14 gün falan sürüyor en fazla sanırım normal ilişki gibi sperm rahminize bırakılıyor. Doktor bana % 15 ihtimal verdi. 2. Aşılamamı oldum tutma ihtimali cok düşük ama tüp bebeği raporlu yaptırmaya hak kazanmak için yaptrdım ben acıkcası. Bir sorun yoksa sizde ve eşinizde yaş problemide yoksa deneyin tutanda çok yani
Elbet-birgun-kavusacagiz Denizesin erkekte sorun varsa asilama ile zaman kaybetmeyin derim. Biz yaptik ayni hatayi 🤦♀️
Ilayda1 Denizesin canım benim ilk aşılamamda tuttu çok şükür şuanda 3+2 yiz 🍒 bende pcos olduğu için yumurtalarım 18. gün gelişti herkes de aynı olmayabiliyor. Sabır çok önemli 🌺 Ağrılı bir işlem değil bu arada için rahat olsun ♥️
Denizesin Limoni regliden sonra 10.gun büyümüş oluyor sanırım aşılama ozman mi oluyor? Birde hamile kaldım mı canım
Denizesin Melchem eşimde sperm hareket hızı 19 benim birsorunum yok 2 yıl olucak deniyoruz 33 yasindayim doktorum önerdi aşılama yapalım diye sormak istedim.nedr ne değildir?sizin teşekkür tuttumu sizde sorun varmiydi
d-b_2019 Melchem raporlu yaptırmaya hak kazanmak derken üçten konusunda avantaj daha uygun fiyatlı mi yapıyorlar çünkü bana da 2 ay sonra asilama yapilacak 2 kere tutmazsa tup bebek yapilacak 2 senedir cocuk olmuyor ameliay oldum 20 gun once cikolata kistinden
Limoni Denizesin Canm iğne ile oldu benm hap ile olan da var evet regl iken muanye oluyosn ilaçların yazılıyor
Melchem Denizesin bende 33 yasımdayım. Yani doktorum sorunun şu demedi ama t rahim var birde pco görünümü var bende. Bi kere rahim filmi cekildikten sonra kendiliğinden gebe kaldım ama düşük yaptım. İlk asılama tutmadı buda tutmayacak biliyorum. Eşimede sorun yok dediler a+b % 50 üzeri. Sadece a değerini baz almıyorlar. O cok düşüktü ileri hızlı yani
Melchem Denizesin deneyin ama heleki bulundugunuz şehirde varsa böyle bi imkan hiç vakit kaybetmeyin ama özelde yaparsanız işte masraflı oluyor galiba biraz ben arastrma hastanesinde yaptrdm bulundugum ilde yok 5 saat yol cekiyorum git gel 10 saat o bni mahvediyor
Ilayda1 Denizesin sperm hızı biraz yavaşmış. benim eşiminde 2,6 ydı tüp bebek bile zor demişti. Keçiboynuzu özü kullandık 31,29 oldu 2 ayda hemen aşılama yaptırdık. Denemekte fayda var kesinlikle.
Ilayda1 Elbet-birgun-kavusacagiz ama morfolojisinde bir sıkıntı yoksa aşılamayla tutma ihtimali var canım.
d-b_2019 Ilayda1 maşallah ne güzel peki süreç nasıl ilerliyor adetliyken gidiliyor diye biliyorum bende yaptıracam 2 ay sonra adetliyken gidip ilaç falan kullanıyormuşum yumurtayı geliştirmek için sonra adetten kaç gün sonra aşılama yapılıyor acaba
Denizesin Ilayda1 ileri hareketlilik hızı 19 düşük aşılama tutma ihtimalini düşürür diyorlar sizin kaçtı canım degerleriniz
Melchem Denizesin smdi sperm testinize baktım toplam hareketllilik % 32 altında olunca düşük kabul edilir. Bizim testimizde hareket 4 kademe olaraktı ve a veya + 4 diye ifade edilen değer % 7 idi b 45 idi doktorda ürologta iyi dedi
whitedream Denizesin 2.aşılama ile 9 haftalığım eşimde de bende de sorun yoktu adetin 8.günü aşılama yapıldı benim çok çabuk büyüdü yumurtam.30 yaşındayım yumurta rezervim azalmış tutmazsa beklemeden tüp bebeğe geçecektik şükür gerek kalmadı inş sizede nasip olur
Denizesin whitedream benim eşimde sperm hareket hızı düşük çıktı 19 . O yüzden doktorum önerdi aşılama yapalım diye