ATC Minikmucizem22 ben ablamla gittim içeri aldılar ama eşleriyle gelenler vardı hep aldılar sonuçta özel her hastane alıyor benim bildiğim
Minikmucizem22 ATC hiç bı sorun yoktu canım herşey çok güzel 🤗 ama ben daha 20. Haftada olduğum için kalbini ve beynini incelemek için iki hafta sonraya tekrar randevu verdi doktor
ATC Minikmucizem22 evet orda biri daha öyle gelmişti girdi onda da bi sorun yoktu aslında randevu alırken asistanı 21 den sonrayı öneriyor doktor dedi ama siz neden o kadar erken aldın😁 gerçi bende ilkinde 21 de almıştım
Minikmucizem22 ATC benim kendi doktorum 22 de git dedi ben telefondaki kıza söyledim sizin randevu verdiğiniz tarihte 22 olmuyorum dedim olsun doktorumuz bakiyo dedi 😂 sekreterin hatası yüzünden öldü yani
ATC Minikmucizem22 bana da 21 den sonra iyi bakılıyor 19 Haziran da verelim dedi 23+3 de gitmiş oldum verdiği kağıtta da 23 e kadar yapılmalı yazıyordu 😂😂
Minikmucizem22 ATC bide bizde gelişim geriliği olmuş ya 20+4 olacağına 19+6 haftalık çıktı çok önemli bi sorun değilmiş sanırım aspirine baslayabilirsin flaan dedi ama
ATC Minikmucizem22 oradaki bayanın şöyleydi geride çıkmıştı ama 2 haftayı geçmediği sürece sorun olmuyor bildiğim kadarıyla
Minikmucizem22 ATC aynen ikihafta ileri yada geri sorun olmuyomus ama insan tedirgin oluyo birden 20+4 zannedip 19+6 diyince 😔