Ikiminikannesiii ilkgebelik123-_ 19+5 im gayet güzel ilerliyoruz bakalım cinsiyeti öğrenemedik bi türlü 🤦♀️
Hilal-95 ilkgebelik123-_ yaa ben hala kusuyorum normalmi acaba 🤦🏻♀️ Hareketleri de hissettim geçer dediler yok geçmiyor 😞
honeyland ilkgebelik123-_ 19 + 2 den selam 😍 harika gidiyoruz kızım olacak hareketlerini hissediyorum artık ilk hamileliğim bu arada
Merve5561 ilkgebelik123-_ 18+6 yarın 19 oluyorum canım genel olarak iyiyim ama günde 1-2 kere göbeğimin altında sertleşme oluyor kasılma galiba randevuma 2 hafta var merak ediyorum ama bakalım sabahları hala midem bulanıyor hareketlerini hissediyorum cinsiyetimiz de erkek
ilkgebelik123-_ Ikiminikannesiii aaaa kız mı acaba benim haftalarimda olan herkes kız naz yapıyor olabilir sağlıklı olsun tabide 🙏🙏🙏😍
Mrs-Turkk Gamzedmn benimde ilk gebeliğim 16 haftalığım sırt üstü uzandığımda ⅔ gündür kasıklarımda böyle pıtt pıtt bıseyler oluyor ama anlıyamadımmmm🤭
ilkgebelik123-_ Hilal-95 yaaa ben ilk haftalarda sadece soğandan tiksindim tavuktan sonra 12.haftada geçti hiç mide bulantısı yaşamadım inşallah geçer canım cinsiyet nedir acaba
rukiye1934 Hilal-95 benim de aynı sorunum var 20 haftaya kadar geçti geçatı geçmedi bitene kadar 9 ay boyunca devammış ben 20 haftanın içindeyim inşallah biran önce geçer artık
Hilal-95 Ikiminikannesiii inşallah geçer ya benım normal zamanda da tiksinme olayım çoktu koku hasasıyetim felan suan tavan yaptı yani🤦🏻♀️
Hilal-95 Ikiminikannesiii valla komşular bıktı benden okadar söylim yani kadınlar üzülüyor halime affedersin öğürmemden çok utanıyorum🤦🏻♀️
Gndaylin Ben 17 haftalık ilk gebeliğim hala haraket hissetmedim bazen agrım oluyor dinlenince geçiyor
Bb1 honeyland Merhaba! Hareketlerini nezaman hisediyorsunuz ve nasıl.Yani sırt ustu yatarkenmı ayaktamı oturukenmı.Nasıl hisediyorsunuz gıdıklanma gibimi pıt pıtmı? Tarif edermisiniz rica etsem
ilkgebelik123-_ Alone ya herkeste farklı bence ben hiç bulantı yaşamadım cinsiyetimiz kız vunyeyle falan alakalı sanırım