Pregnant1mother Doktorum folik asit diofol verdi kullananlar var mı? Gelişimi hızlandırır mı daha bebek gözükmüyor aynı saatte atmamı söylediler faydası neler
Hilal-95 Pregnant1mother ben onu kullandım kendım almıştım iyisi dediler eczaneden araştırdım sonra doktorum da ben söylemeden onu yazdı şükür sıkıntı yaşamadım
Hilal-95 Pregnant1mother akşam yatmadan kullandım ben acıktırmasın diye günde 1 kere yazıyor sordum akşam kullanıyorum sorun olmaz dediler ben vitamınlerimi akşam yatmadan alıyorum kilo yapmasın diye ☺️
Pregnant1mother Hilal-95 hadi ya bende saat 11 de attım hep 11 de atmam lazım düzenli olması için kilo yapıyor mu
Hilal-95 Pregnant1mother bende yapmadı şuana kadar tabi ama bana arkadaşım söylemişti akşam yatmadan iç diye öyle alıştırdım kendimi sen nasıl düzenlediysen öle kullan çok acıktırırsa saatini değiştirirsin bişey olmaz antibiyotik değil sonuçda bilmedende bay söylemek istemem ama sorun olmaz
Pregnant1mother Hilal-95 peki bebeğin gelişimini hızlandırır mı şuan benm kesem gözüküyor ama bebek yok
Hilal-95 Pregnant1mother yani onun için bişey söleyemem ben planlamadan başladım kullanmaya 1 ay önce snrasında hamıle kaldım folıkasit öyle bişeymi bilmıyorum ama çok önemli diyo bütün doktorlar sen düzenli kullan canm geç döllenme oluyor bazen
teachervera Pregnant1mother Canım 12 haftadan sonra kestim gelişim olarak önde idi. Şimdi 33+5 gününde
Pregnant1mother Hilal-95 evet bugün yazdı doktorum herzaman aynı saatte at bende öyle yapıcam gelişimi çok çok çok önemli canım 🙏🤗
Hilal-95 Pregnant1mother tabikide çok önemli kullanmakda fayda var ben 12. Haftaya kadar kullandım sonra değiştiriyor başka vitamınler veriyor🤗
Pregnant1mother Kbr_46 doktorum aynı saatte kullanmamı önerdi, Yoksa vişey fayda etmiyormuş alarm kur öyle kullan canım düzene oturt