Ikiminikannesiii Hiç karnım yok hamile değilim gibi aynı aranizda böyle olan var mı ikinci gebeliğim biraz daha belirgin olmaz mı sizce
Kucukmucize Ikiminikannesiii canım bilmiyorum ama ben 24+4 haftalığım ilk hamileliğim çok belli degil 6.aya giricem inanmıyorlar
Sultan2147 Gayet normal canım yapı meselesi annem 5 çoçuk getirdi her 5indede doğuma gidene kadar belli olmazdı
Sultan2147 Kucukmucize benim ilk ama ailede genetik olabilir diye söyledim annem 5 hamileliğinde hiç anlaşılmıyordu hamile olduğu
Hilal-95 Ikiminikannesiii benimde öyle belli değil çocuk sanıyolar hala beni doktor bile gebemisin sen diye soruyor daha iyi işte böyle gitsem keske diyorum bende ama annemde benim gibiymiş zayıfmış hamılelıklerındede
Hilal-95 Ikiminikannesiii vallaa kendımı kanıtlama çabasına giriyorum hemen minyon bi insanım teyze sen çocuksun ne işin var dedi bana ya🤣🤣 alıştım ama bu duruma ya bide herkes de bi karnıma dokunma isteği var cevremde bu durum çekindiriyor beni inanmıyormuş gibi sanki
Ebru_ylmz Ikiminikannesiii arkadaşım 32 haftalık ama sanki yok gibi küçücük karnı var ben de 21 hafta oldum karnım çok belli arkadaşım çok zayıf ben de zaten kiloluydum bir de göbeğim vardı biraz iyice çıktı bence insanın yapısıyla alakalı bi durum