Derinimm Nişan yada su gelmek zorunlulugu var mi dünden beri belim kopacak gibi kasıklarima agri girip cıkıyor surekli tuvalet ihtiyacim var ama bisey de gelmiyor karnima agrilar giriyor ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum yürüyünce karnim taş kesiliyor ne zamaan bitecek bu acaba 😔 36+5 haftalik oldm
cennetinsusu Derinimm Canım nişan veya su şart değilmiş doğum başlaması için. Bende henüz bilmiyorum ama gebe okulunda ebeler söyledi.
Selmapiskin Derinimm çoğu zaman açılma ve sancı oluyor ama su gelmiyor. Hatta keseyi doktor patlatıyor doğum başlasın diye. Aynı haftadayz bu arada. Kontrolünüz yakınsa anlatın durumu doktora belli olmaz çünkü
Derinimm Selmapiskin henuz kontrolum yakin degl ama dogum yapacakmisim gibi hissediyorum oyle agrilarim cogaliyor gittikce
BegmkbraKansiz 39 haftadayım 15 gündür 1 cm açıklıkla geziyorum ağrım var ama nst çıkmıyor doktor perşembe gel dedi duruma göre 10 gün daha beklerim dedi suni yemek istemiyorum nişanda çok çok ufak geldi ama bebeğimin keyfi yerinde gelmeye niyeti yok 😃😃
Eagil Belirli bir periodda olmasi gerekiomus en onemli belirti bu son zamanlarda bende hergun adet sancisi cekiyorum belimden vuruo ama belirli periodda dgl die gitmiorm sonra gecio tekrar baslio flan