Tugcemre08 Nehir-Poyraz öncelikle canım şimdi bak 😄😄😄😄 Kimyasal gebelik yaşamadım. 2 gebeliğim doğurmak üzereyim. Doktorun gebeliğin hakkında çok fazla olumsuz konuşmadıysa canını sıkma. Moralini yüksek tut. Kötü düşünme. Allah’ın izniyle sağ salim gelişir ve doğar meleğin. Pozitif düşünmenin etkisi çok çok büyük. Ve beta sonralardan da artış gösterebiliyor bir postta görmüştüm. Adetim 10 gün geçmesine rağmen de 5000 gibi bir değer çıkmıştı. Üstüne görmüşüm 1 kere yani. İnşallah bir sıkıntın çıkmaz ❤
Nehir-Poyraz Tugcemre08 🤣🤣🤣 canımsın sağol canım inşallah yarın yine kan vericem zaten bakalım onda ne çıkacak pazarteside doktora gidicem randevum var o zaman belli olacak. Ovulasyon takibimi yapan ebru ceylan birden artabilirde dedi ama bakalım nasip artık güzel dileklerin için çoook teşekkür ederim 😁🥰😘😘😘
Nehir-Poyraz Tugcemre08 ben adetim gecikmeden öğrendim 25inde gösteriyo takvim ama işte benim düzensiz son zamanlarda zaten tam tarih bilemiyorum o yüzden 😁
Tugcemre08 Nehir-Poyraz ay ne demek içini rahatlatabildiysem ne mutlu. Daha fazla bilgim olsa da döksem şuralara 🤷♀️
Nehir-Poyraz Tugcemre08 kanı acilde veriyorum beta takibi yapıyorum iki gğnde bi geçen ay kimyasal olunca tecrübe oldu
Meltemce Tugcemre08 sizin dediginiz cok farkli bi olay benimde mesela 19 gun gecikmeyle degerim 9 du duzenli artti saglikli bi gebelik oldu hatta buna gec döllenme deniyor bayanin betasi duzenli yukselmiyor saglikli gebelik olmasi icin betanin duzenli yukselmesi lazim
Tugcemre08 Meltemce ama yanlış anlamadıysam daha çok yeni ve adet günü gelmemiş bile. Tahlillerin arasında da fazla gün yok?
Meltemce Tugcemre08 adet gunuyle alakasi yok 2 gun arayla vermis ve iki kat artmamis tekrar okuyun isterseniz bunu 3 kere yasadim ben o yuzden eminim yani
Tugcemre08 Nehir-Poyraz sağlık ocağından daha erken😄 en azından dr muayne gününde yeni sonuçlarla gitmiş olırsun şüphe kalmaz.
Nehir-Poyraz Tugcemre08 bugün bir iki kere sadece lavaboya gittiğimde kahverengi leke geldi peçeteye geçen ay yaşadığım kimyasal gebelikde direk kan pıhtısı gelip kanama başladı devamında
Meltemce Tugcemre08 dış gebelik deyil bu zaten kimyasal gebelik deger duzensiz yukselir sonra düser siz benim yazdiklarimi yanlis okuyorsunuz sanirim
Cemilef92 Nehir-Poyraz Benim de öyle oldu, değerlerim geç yükseliyormuş doktor bazen böyle olabiliyor korkma dedi. Değerler geç yükseldiği için keseyi ve kalp atışını çok geç görebildim, tek sorun buydu. Şu an 16 haftalık hamileyim bir sıkıntımız yok şükür 😊
Nehir-Poyraz Cemilef92 ayyy çok sevindim benimde dün yerleşme lekesi gibi leke geldi bi dahada gelmedi iyice umutlandım bugün kan vericem yine artmıştır inşallah sağlıklı bi gebeliktir 🤗