Burcu-baby Tusami bi arkadaşım 4 kere düşük yaptı akraba evliliği araştırdılar gen testi yaptırdılar hiç birşey çıkmadı sebepsiz düşükleri var diğer arkadaşım boş gebelikten hemen sonra tekrar hamile kaldı oğlu var şu an
Cikoo Burcu-baby maşallah sağsalim kucağımıza alırız inşallah. Hemen hemen aynı sayılırız benimde kızım olacak nasip olursa❤️
Tusami Burcu-baby anladım benimde tekrarlamaz diye düşünüyorum, hepimize sağlıklı hamilelikler bebekler nasip olsun inşallah 🙏
Guneyinannesi1 aysessozer doktor bana 3 ay bekle demişti bende 1 adet sonrasi denedim zaten ilk ay tutmadı ikinci ay tuttu
GamzeBaz aysessozer bu yazdığınız olabilir ama çok küçük bir ihtimal en az bir regl görmek lazım bir regl kürtaj sonrası rahim inceldiği İcin tekrar düşükle sonuçlanabilir ve çok kücük bir ihtimal yumurtlama oluyor adet görünki yumurtlama olsun yumurtanız gelişsn kürtaj sonrası adet görmeden hamile kalanlarda tekrar düşükle sonuçlanabiliyor umarım anlatabilmişimdir. Ve sizi iyi anlıyorum yaşadığınız acıyı dindirmek istiyorsunuz ama bunu isterken farklı bir acıyla sınanabilirsinz Rabbım yardımcınız olsun. Bende bir kürtaj oldum doktorum adet sonrası korunma dedi ve hamile kaldım Rabbım szede nasip etsin inşallah.
Tusami GamzeBaz Gamze hanım haklısınız ama müsaadenizle bir şeyi düzeltmem lazım kürtaj sonrası yumurtlama oluyor , eğer olmazsa adet olamazsınız , çünkü adet dediğimiz şey döllenmemiş yumurtamızın vücuttan atılımıdır. 🙏😊
aysessozer GamzeBaz çok teşekkür ederim kuzum bende bekleyeceğim bakalım inşallah sizde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız 🙏
GamzeBaz Tusami ama sağlıklı bir yumurta değil ☺️ zaten bu süreçte gebe kalanlar olabilir ama yüzde olarak çok düşük . İnşallah herkes sağlıkla evladını kucağına alır ☺️