Tunartural Salam qızlar sorucmaq isdediyim Nst nedir bu azerbaycandada olurmu yeni butun hamilelere cunki oxudugum butun turk formlarinda var
ShabnamNasirova Tunartural Salam.Men bilmirem o nedir ele.6 heftelik hamileyem.onu necenci heftede edirler?
ShabnamNasirova Tunartural qizlar birde bir soz sorucmaq isteyirem.Sizde hamilelikde az axinti gelmisdi ne cox pembe nede cox qehveyi mende bu seher cox az axindi kimi geldi ama cox az sonra gelmedi qorxuram ki nese ola sabah gedecem hekime ama indiden ureyim ureyimi yeyir bilmirem neyniyim
Nur_ay Salam, bəli olur, mən təzəlikcə medical plazada nst müayinədən keçdim, 2 dənə kiçik bult kimi aləti qarına yerləşdirirlər və onu da bandaj ilə bərkidirlər, nəticədə uşağın ürək döyüntüləri, hərəkəti, varsa sancıya nəzarət olunur 😊
Nur_ay Tunartural Amin 🙏🏻 Məndə təzyiq anidən yüksəldi xəstəxanaya çatanda qoşdular, qiymətini də bilmədim
Tunartural ShabnamNasirova eleykum salam sef etmiremse sanci olcen aparatdi turkiyede hami eletdirir azerbaycanda olub olmadigini esitmemisdim adeten 32 hefdeden sora olur
Nur_ay ShabnamNasirova erkən həftədə belə bir şey normaldı, ancaq hər ehtimala həkimlə də məsləhətşmək lazımdı, Allah köməyiniz olsun 🙏🏻
ShabnamNasirova Tunartural bugun 5+5 heftesindeyem ama ne qana oxsamir nede axintiya anlamadim nedir sanki uzur isteyirem cirk kimi birez tund rengde cox az geldi mende anlamadim nedir
Tunartural ShabnamNasirova heyecan eleme semimi sozumdu cox adamda olur o yerini temizleyir deyirler daha gelmirse qorxmaga deymez ama yenede sabah get wubheden cix
ShabnamNasirova Tunartural ele indice getsim geldim hekim baxdi dedi qorxulu deyl ama birez dusuk ehtimali var ozunu qoru iyne derman yazdi gorek nece olacag cox qorxuram yenede
Tunartural Nur_ay Allah komey olsun ilk baslarda teziq menide cox narahat edirdi ozunuze diqqet edin nece hefdenizdesiz?
ShabnamNasirova Nur_ay gorsendim hekime hekim dedi yaxsidi ama birez dusuk ehtimali var derman iyne yazdi birde istirahet ama yenede qorxuram nese olar
Nur_ay ShabnamNasirova çox şükür 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 İstirahətinizi edin, ayaqlarınızı yüksəkdə tutun, düzələcək 🙏🏻🙏🏻
Tunartural ShabnamNasirova beynine salma yaxsi olacag mendede vardi ehtimal uzananda ayaqlarini divanin basina qoy yavas hereket ele yaxsi olacag