Haticeay Bu hafta muayene oldum ve doktor çatın dar dedi istersen yine de normal doğumu deneyelim eğer bir sorun olursa sezeryane alırız dedi ve bende kabul ettim ısrarcı olmak bebeğimi ve kendimi tehlikeye atmak istemiyorum ama denemek istiyorum yine de🙈
slnurn Haticeay çatınız darsa kesinlikle yapmayın. Ablamın da çatısı dardı ve ısrarla normal doğum yaptı. Doğum anı sıkıntılı değildi doğumdan sonra dikişi çoook fazlaydı çok sıkıntı çektik. Sizi korkutmak istemem ama bence yapmayın
Linnea Haticeay bence bebegin kilosuylada alakalidir diye dusunuyorum ama siz yinede doktorunuzla ortak bir karar verin mutlaka ortak bir yol bulacaksinizdir
Haticeay @Esraali şöyle ki ablama da aynı şey söylenmişti ama normal doğurdu sıkıntısız ben sadece çoğunluğun bu konuda ki deneyimlerini merak ettim😊 bakalım zorlanırsam sezeryan olacağım zaten🙈
gmzns Haticeay eşimin kolu özürlü bu çatı darlığı yüzünden neden zorluyosunuz kendinizi ciddi bi olay bence doktoru dinleyin derim önemli olan çocuğu sağlıklı kucağa almak doğum şeklinden ziyade
Ozcifci Banada söylemişti doktor ama ben normal doğurdum hemde 3600 bebegim dogumdan sonra pek sıkıntı yaşamadım doktorlar genelde sezeryan yapamak istiyor ama yinede karar sizin
Tazegebe1 Haticeay Bana da çatın dar ama bebeğin kilosuna göre bekleyelim dedim 3 ü geçerse zor dedi zaten minyon bebeğim bende kararsızım doktor direkt sezeryan demedi korkma dedi🧐
EmineYavuzhan1 Haticeay Kaçıncı haftada çatı muayenesi yapılıyor canım ben 30.haftama gireceğim doktorum Haziran son haftası yok temmuzda giderim muayeneye
celikbebeklerr Haticeay benim doktorum çatın biraz dar ama bebeginin kilosu haftasiyla uyumlu normal dogurabileceğini düşünüyorum dedi. O yüzden hic çatı darlığını aklima getirmiyorum onemli olan bebekle uyumlu olması
gulbay90 Haticeay kendi ablamda şahit oldum saatler sürdü doğumu bebeğin başı çatıdan zor geçiyor bu nedenle vakum ile aldılar ayrıca yırtığı o kadar fazlaydı ki bayıltıp dikmişlerdi. Sezaryen olmadığına çok pişman olmuştu.
Haticeay @bebisim-_00 aslında ilk başta sıcak bakıyordum sezeryana ama sonrada olanları duyunca toparlanmanın uzun sürmesi fln zor geldi bana 🥺
bebisim-_00 Haticeay valla bir arkadaşım sezeryan oldu gayet memnun uzunda surmedi toparlanmasi bilemiyorum ki
Haticeay @slnurn aslında ısrarcı değilim zorlandığım takdirde açılmam vs olmadığında sezeryane geçeceğim ama dediğim gibi denemek istiyorum çünkü böyle söylenip çok kolay doğum yapanlarda var😊
Busracikkkk Haticeay birebir aynı durum ve düşüncedeyiz bana da dün aynısını dedi ve bebeğimde iri ama kimisi de çatı durumu doğum anında belli olur diyor bakalım bebeklerimiz nasıl gelmek isteyecek
Haticeay @Linnea bebeğin kilosu normal ben şu an 38. Haftadayım 3 kilo bile olmadı henüz doktorda kilo almaması iyi olur dedi
Haticeay @gmzns beni sezeryan için korkuttular zor toparlanma vs diye bir de taşınma durumumuz olacak o yüzden kararsız kaldım ama doktorum kendisine dedi deneyelim diye
Linnea Haticeay tabiki ameliyat sonucta ama o kadarda zor olmamisti benim toparlanmam. Doktorlar sezeryan konusundada cok tecrubeliler. Bende normal dogum taraftariyim ama olmadi sezeryanla dogurdum.( Ben minyon cocuk 4300du). Annelere rabbim öyle bir guc vermiski herseyin ustesinden geliyoruz. Sezeryan yada normal herturlu anne olmak cok guzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Haticeay @Ozcifci böyle olanlar çoğunlukta aslında kendi ablamda dahil buna ama nedense şu an yorumlar aklımı kurcaladı cesaretim kırıldı gibi🥺
Haticeay @Tazegebe1 benim doktorumda ben demeden kendisi teklif etti deneyelim diye aslında inşallah bir sorun olmaz ben denemekten yanayıö doktoruma güveniyorum acil bir durumda zaten sezeryana alınacağım