Aysnn3705 Pregnant1mother inşllah sende bnm gibi güzel haberi alırsın sonnda 🤲 Rabbim kimseye yaşatmasın o anı
Pregnant1mother Aysnn3705 kimseye yaşatmasın cnm çok korktum ama kesmeyi gördün mü küçük yani ne zaman büyür ki
Aysnn3705 Pregnant1mother kese vardı onu bende görüyodum önemli olan o kese içinde kalp atışı görmesi o son dk bn bile gördüm kalp atımını iğne başı kadar bi ışık yanıp sönüodu orda 🥰🥰
Aysnn3705 Pregnant1mother zaten postu görünce direk o günler geldi aklıma Allah yardımcın olsun inşallah güzel bi haberle sonuçlanır kaç haftalıktı senn
Pregnant1mother Aysnn3705 son adet tarihim 1 mayıs bilmiyorum gerçekten sadece bugün kese olduğunu öğrendim hiç bişey hakkın bilgi milgi almadım
Syda01 Pregnant1mother benim de ilk gittiğimde böyleydi sonraki kontrolde gördü bebeği icim yine kalp atışını duyana kadar rahat etmemisti bi sonrakinde de kalp atışını duymuştum olumlu düşün Allah in izniyle insallah kalp atışını da duyarsın 🤲🤲🤲
Aysnn3705 Pregnant1mother en azından bu ay sonuna kadar bi bekle derim ben bu aydan sonra belli olur kimi bnm gbi 7 de kimi 8. haftada duyuyo kalp atımını
Pregnant1mother Aysnn3705 sıkıntı şu şuan benimki kaç haftalık bebek yok diyor da bunun da Bi haftası olması lazım nasıl sağlık ocağında ki hamile raporunu istiyor Allahm ya
Aysnn3705 Pregnant1mother kan testinde çıkan değere göre haftasına bakacak olabilir bebeği göremediği için ultrasonda ölçememiştir bazen geç döllenme de olabiliyor çnkü bana da doktor rahime 2-3 gün geç düşmüş demişti
sumeyraballl Pregnant1mother özel de niye böyle saçmalamş onu anlamdm ya sen hamilelik şüphen olduğunu biliyosn hamile olmasan zaten gidip de bedavdan para vermezsn başından savmış resmen seni daha minnacık kese için boş gebelik diye biliyo haftan da küçük
Pregnant1mother sumeyraballl malesef para tuzağı hepsi ilk günden sıkıntı yaşayacağımı anlamalıydım bütün doktorlardan nefret eder oldum
Pregnant1mother Elbet-birgun-kavusacagiz doktor bişey demedi bende bilmiyorum sağlık ocağından gebeliğimin raporunu istedi daha çok erken söylemek için diyor
sumeyraballl Pregnant1mother canım aynı özelde başka doktora görüne bilirsn yada hastanenin değiştir başta böyle yapan ilerleyen zamanlarda seni daha çok sıkıntıya sokar
Elbet-birgun-kavusacagiz Pregnant1mother ultrason kagidi vermedimi orda yazar haftaniz Yada son adet tarihiniz nedir ondan hesaplayin haftasini