Guneyinannesi1 Güney isminin yanina ek bi isim arıyorum bulamadım güney miran buldum tek pek uyan bisi yok sanırım güzel ve değişik isim varmi aceba? 🤗
Littlespy Guneyinannesi1 tek başına Güney çok güzel bence, tek isim olarak daha hoş 😌 Miran Güney in modernliğini bozuyor gibi geldi bana ama sizin tercihiniz tabii ki 🙃
H2hamide Guneyinannesi1 güney çağan olabilr canım.hatta bende halil çağanla halil ege arasında kaldım🙈🙈
Littlespy Guneyinannesi1 aile büyükleri sizin seçtiğiniz ismi kabullenmek durumundalar ama, karar sizin olmalı bence :)
Littlespy Guneyinannesi1 bazen gerçekten aileler üzerine vazife olmayan şeyler yapıyorlar 🤦🏻♀️ biz de tatsızlık çıkmasın diye içimize atıyoruz 🤦🏻♀️ eşiniz sizi destekliyor mu peki
Guneyinannesi1 Littlespy evet beni destekledi ben öyle söyledim annen böyle söyledi diye oda kimse karisamaz koyamaz dedi ama iste aklıma takıldı
Sara_N Beren ,Aslı türkiyede olsam bunları kullanırdım kızım için Ama azeriyim.Banu ,İnci ,Əsra(Esra türkçesi) bunları seçtim , bunlara da baka bilirsin