ogretmenveanneyim-61 birprensesvebirprensannesi Bende Ali Ekiz’e gittim. Tek kelimeyle mükemmeldi. Eşi içeri alıyor. Sakinliğiyle ve kendinden emin tavrıyla sizi de rahatlatıyor. 2 tane büyük renkli fotoğrafını veriyor. Pandemi kurallarına uygun ve tertemizdi.
AnneBebekMutluluk Dilekcnkn bende gebeliğimin başından beri o hastaneye gidiyorum detaylıyıda orada yaptırmayı düşünüyorum Deniz beye mi yaptırdınız?
birprensesvebirprensannesi ogretmenveanneyim-61 Kesinlikle öyle iki gebeliğimde de gittim tavsiye ederim
Ozgeemrahh Minikmucizemmm merhabalar bende bakırköy uzmanlar tıp merkezinde yaptırdım 350lira ridvan bey var eşimde girdi çok memnun kaldık cd verdi fotolarını verdi bizim sülale ridvan beye gitti yani tavsiye ederim cok güzel ilgileniyor 🙈
Melisabayndir tugcemma ben kaldım gerekli bilgiyi verdiler rapor yazdılar doktoruma vermem için cd verdiler 3 tane de fotoğraf sadece 2 kişi sıra beklemiştim oda fiyatına göre gayet normal 😊
GizMeh Melisabayndir ben de oraya gidicem sanırım canım radyolog yapıyor dimi ? Eşi içeri alıyorlar mı ? Bir de orda yorumlamıyor dimi ordan alıp kendi doktorumuza götürcez
Melisabayndir GizMeh yeni gördüm kusura bakmayın ama ben eşimsiz gitmiştim çalıştığı için benden öncekiler girmişti ve soru sorarsan cevaplıyor sorun diyor zaten ve evet doktorun içinde raporunu veriyor ❤️
zuzuo Minikmucizemmm uzmanlar tip merkezinde gitmiştim CD ve resim veriyorlar yarım saati geçkin baktılar 300 TL ödemiştik
Cigdem-96 Küçükköy duygu hastanesi 420 TL yaptırdım renkli 2 tane fotoğraf verdi siyah beyaz olarak 6 7 tane fotoğraf verdi herşeyine de baktı dr