Gozdemm 19 haftaligiz bugun fark ettim gobek deligimde kapanma gordum ve ikinci hamileliğim ilkinde boyle bisi olmadı basina böyle bisey gelen varmi endiseleniyorum
bbestw Gozdemm göbek deliğinin düZleşmesinden bahsediyosunz sanırım haliyle karnınız büyüyor geriliyor benimki dışarı fırladı çıkıntı halinde çokta normal bu doğumdan sonra tabikide yine çukur olucak sorun bu mu
Yeniievli Gozdemm canım tahminimce karnın büyüdükçe içten dışa esneme oldugu için göbek deliğinde gerilip çukuru gidiyodur. Bence önemli bişey değil,mutlu ol bebeğin büyüyor😘
Mirvee @Gozdemm göbek deliğinin kapanması ne demek kı. Birde göbek deliğinin hamilelikle ılgılısi yok dıye bılıyorum yanı herhangı bırseyde cocugu etkılemesi söz konusu degıl
Gozdemm Ciara93 delik sekli gidiyo bende ilk defa karşılaşıyorum hani boyle bir yara olurda ustu kapanir o şekil
Ciara93 Gozdemm ilk defa duyuyorum cnm seni çok endişelendiren farklı bir durumsa bir doktora git derim burada yardımcı olabilecek biri bulabileceğini sanmıyorum :( farklı bi durum çünkü
Gozdemm Ciara93 dun konturolumuz vardi hersey normaldi bugun ne olduysa oldu gidicem tekrar agrim falan yok ama bunada anlam veremedim ilk gebeliginde değil
Ceyla56 Egerki delik olan kismi disari cikarmis gibi kapaniyorsa bendede oldu.. bu normal yani Telas edilecek bi durum degil. 😁boz suan 33 haftadayiz göbek ciktikca delik kapaniyor bende