zhlgs Doğumda minik ağaç fidanları dağıtmayı düşünüyorum , 15 cm lik en fazla , özel süslü paketlerde yapıyorlarmış, sizce uygun bi hediyelik mı. Bir de doğumda esleriniz size hediye alacakmi:)
Seymamuge zhlgs hediye çok güzel ama ekerler mi işte o var :) hediyeyi anneler gününde aldı ben doğum sanıyordum ama doğuma başka bir şey alacakmış bakalım almasada olur sonuçta bizim için çalışıp elinden gelenin en iyisini yapıyor bunu görmek aslında her gün bir hediye
Glbnpk zhlgs Ben karne gününde öğrencilerime dağıtmıştım. Kimi sevdiği birinin mezarına dikmiş, kimi evinin bahçesine, kimi saksıya… seneler sonra fotoğraf attıklarında çok mutlu olmuştum. 🥰
Aysobaciniz zhlgs anlamlı bir hediye fakat vereceğiniz kişiler kenara atıp kurutacaksa pek bir anlamı kalmayacak,Şahsen çevremde ekip bakacak 3-5 kişi olur o yüzden yaptırmam 😂 sizinde öyleyse boşuna masraf yaptırmayın derim. Doğum hediyesi için beklentideyim faaakaat alırmı bilmiyorum 😁
zhlgs Aysobaciniz haklisiniz aslında, ya da sadece ekebilecek kişi sayısını hesaplayıp o kadar sipariş edeyim . Siz ne yaptırdınız hediye
Aysobaciniz zhlgs oda olabilir mesela kendi ailen eşinin ailesi arkadaş falan kıymet bilene çok anlamlı olur. ben daha bakmaktayım her hafta fikrim değişiyor makrome anahtarlık düşünüyorum ama tam karar vermedim
Aysobaciniz zhlgs daha uyguna mal oluyor sanırım bende kapı süsünü kendim yapacağım hazır siparişler çok pahalı cidden
Eski9 Birde ekerler mi o var bizim insanimiz tuhaf olanlar çok usenirler ekmeye tohumlu kalemler vs oluyor sanırım onlar da güzel fikir eşimden hediye ilk doğumda tuğralı kolye istemiştim bunda da bileklik istiyorum bakalım alır heralde ya bu çocukların ismi yazan bileklikler den halka üstüne yazıyorlar yada nazar boncuklu
Seymatatogluozkin zhlgs Ben İlk hamıle olduğumu ögrendıgımde bebegımın ısmı yazılı kolye ıstemıştım altın ınşallah unutmamıştır 38 gün kaldı doğum agrısı falan dınlemem yaparım tribimi😅😅
Seymatatogluozkin zhlgs Bı kere hatırlattım ama bı ıkı ay gectı sımdı de yanımda degıl ben normal de ılçede oturuyorum doğumhane olmadıgı için aılemın yanına geldım İnşallah hatırlar yani inşallah 😅