wills Bfduam hayir tatlim başından sonuna kadar acı asla hissetmedim. Normal vajinal muayeneden hiçbir farkı yoktu benimkinin. Bu tuplerimin açık olmasından da kaynaklanabilir ama Cevat bayrak kapalı tuplerde bile artık acısız film çekiyoruz diyor. Anesteziye hiç gerek yok, sadece korkunu yenmen için vuruluyor bi acı hissetmiyorsun zaten. Gerçi tüpler kapalıysa yeterki açılsın acisi gider bisekilde. Tabiii cok fazla araştırma yaptım. Cok videolarını izledim yorum okudum 😊 canim evlat için ne acılara katlananlar var bu normal muayene hiç korkma nolur 😊 Allahin izniyle sen de güzel sonuçlar alırsın tertemiz çıkar 🤲🏻
Bfduam wills şu an aşı olduğumdan bi sure korunucam, Fr gerek. duyarsa bakalım artık canım. Senin güzel haberlerini bekliyorum. Sağlıklı beslen, keten tohumu, böğürtlen/ ahududu çayı, ceviz, badem, yumurta, pekmez, avakado, havuc, incir beslenmene koy inş.
wills Bfduam insallah tatlım benim bugün çok dua ettim çok yağmur yağdı 😇😌🙌🏻 Kahvaltida tek olduğum için sandvic yiyorum uzun zamandır kahvaltı faslı iki dkda bitiyor diye 🤣 vitaminli şeyler yemeliyim farkındayım. Hepsini denicem yavaş yavaş 😌😌
Sureyya1 wills bende pazartesi hsg cekindim doktor iliski yasak falan demedi hatta devam dedi ama benim kanamam lekelenmem oldu lekelenmenin bitisini bekledim
wills Sureyya1 anladim canim demek her yer değişiyor, iş yine bizde bitiyor. Ağrı lekelenme olursa dikkat ederiz olmazsa dewamke 😄
Denizesin wills canım benim eşimin doktoru da bu ileri hareketlilik hızı ile hamile kalabilir esin demiş ama benim doktorum düşük diyor. Bize o yüzden aşılama önerdi doktorum.
Denizesin wills benimde 3 ay sonra 2 yıl olucak korunmayali.mart ayında eşim vitamin takviyesi aldı. Tabi birde keçi boynuzu özü pekmezi yiyor hergun sabahları bu ama sperm sayısını arttırdı hareketlilik 1 oranında arttı. Sizin hareketlilik kaç canim
wills Denizesin yaa insallah faydasını görürsünüz okadar duydum ki keciboynuzunu benimki bir ara yiyordu bıraktı başlasın tekrar. Canim birsuru hareketlilik tanımı var tam anlamiyorum ama yazayim şuraya, kendi doktoru ilac bile vermezken benim doktorum hareketlilik az deyio ilac verdi ama çok iğrenç tadi var 🤦♀️ Total motilite 60 İleri doğru hızlı hareketli 9 Yavaş doğrusal olmayan hareketli 38 Yerinde hareketli 13 Hareketsiz 40 Morfoloji 4
ikikuzuannesi_18-21_ wills geçmiş olsun canım bana doktorum 5 gün demişti kanaman olabilir demişti. 5 gün bekledik biz.
wills ikikuzuannesi_18-21_ sagol canim benim, dun çekildim ama sanki hiç çekilmemiş gibi hissediyorum hatta dün ilişki de oldu kanama ağrı vs de yoktu. Demek yerden yere farkediyor bide ben hafif gecirenlerden oldum insallah çektiren herkes böyle atlatır 😊🤲🏻
ikikuzuannesi_18-21_ wills evet canım kişiden kişiye değişen durum kanama olayı bende de kanama olmadı pembemsi alıntı geldi o gün sadece ama bekledim yine de bir hafta 😂 filmden sonra hamile kalmıştım ben 🥰
wills ikikuzuannesi_18-21_ ne güzel Allah bağışlasın, insallah bigun ben de böyle diyebilirim yaptigim birseyin etkisi olur 🤲🏻🤲🏻🥺
ikikuzuannesi_18-21_ wills inşallah canım hayırlı haberler alırsınız. genelde rahim filmi çektirenler o ay hamile kalıyormuş ben kendimden tecrübe etmiş oldum 🥰
Gupssse wills amh testi de yaptır doktorlar ilk önce yapmıyorlar nedense yumurta rezervi ultrason da muayenede yanıltıcı olabiliyor.
Didemmmmm wills canım öncelikle geçmiş olsun. Ben de çok korkuyordum ama çok şükür bir sorun yaşamadım. Film Çekildikten 2 gün sonra ilişki olsun demişti doktorum. 3 gün sonra yumurtlama gördüm sonra hiç adet olmadan hamile kaldığımı öğrendim🙏 şuan 16 haftalığım Rabbım inşallah sana da bu güzel haberi almanı. NAsip eder🙏🙏🙏
wills Didemmmmm masallah canim benim Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻 Allah razı olsun okadar birbirimize dualar ediyoruz, insallah birimizin duasi kabul olur Allah bu sevinci yaşatır 🤲🏻 simdi yumurtlama dönemine giriyorum, inşallah sorun olmaz değerlendirebiliriz. Siradaki regl gunumu şimdiden çok merak ediyorum 🤲🏻🥺🤦♀️
wills Siyahbeyaz03 regl olursan dilersen yazma ama hamile olursan mutlaka yaz 🤲🏻🥰🥰🥰 insallah hepimiz sırasıyla er geç bu sevinci yaşarız yeter ki olsun canim 🤲🏻🥰