Gokce91 Eltim kuş yemi dağıtmıştı çok hoşuma gitti ama aynı tarz olsun da istemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Taze_gebe Gokce91 kedi köpek maması dağıtan da var nete yazın görürsünüz hayvansever bi arkadaşlarımız nikahlarında minik keselerde dağıtmıştır
Susamtanem2 Gokce91 hiç bişey açıkçası hastalık var şuan kimsenin gelmesini istemem kızımda hastalık olmamasına rağmen 40 gün kimseyi kabul etmemiştim bunda da o şekilde olur mevlüt ya da başka bişey yaparsam kalıcı bişey dağıtırım
zhlgs Ben minik ağaç fidanlari buldum insatgaram da fidan marketten , onları dağıtacağım. O doğduğu gün herk3s ekşin, onunla yaşıt ağaçları olsun diye Rabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsin inşallah
Eski9 zhlgs şuan 37 haftaligim salı günü ameliyat günü alacağız geçen hafta cikolata magnet sipariş etmiştim bu hafta geldi kolonyakarida geçen hafta kendim süsledim şişelerini
zhlgs Eski9 yaa çok heyecanlı rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Çikolata ve magnetu nerden sipariş ettiniz acaba
Eski9 zhlgs lares party den yaptırdım çok memnun kaldım birebir istediğim gibi geldiler 1 hafta içinde teslim oldu kargoya verdiler ertesi gün geldi hemen. https://imgyukle.com/i/OA2EgM
zhlgs Eski9 oyyy😍 maşallah çok tatlılar. Mutlulukla dağıtın inşallah . Ne kadar tuttu bunlar . Çikolata 50li mi
Mavi34 zhlgs Benim daha çok var ekim sonu olacak doğum inşallah. Corona devam ederse misafir kabul ermeyeceğim. Ortalık düzelirse birşeyler yaparim ancak. Hiç plânlamamıştım ama sizin düşünce banada fikir oldu doğaya katkı olur hem
zhlgs Eski9 ınstagramda çok ucu sayfalar vardı ama çikolatası aşırı adi sanırım. Sizinki gayet makûl 🤗🥳
Eski9 zhlgs bizimki melodi çikolatanınmis öyle dediler zaten melodi cikolata kutusunda geldi alanlar da memnun baskıları çok güzeldi buraya yaptırdım bu sayfa o dediğim kalemlerden falanda yapıyor