Aysin34 Son 6 ama hiç belirti yok, acaba bir anda mı gelicek sancı falan diyorum artık, sizz de durumlar nasıl. Ya da tecrubeli anneler, sizde böyle belirti yokken nasıl oldu Bi anda mı geldii🥰😍💜🙏
sedasyc Aysin34 bizde son 6 😍 akşam uyumadan önce kasılmalarım vardı kesin gece doğururum dedim ama yok canım uyumuşum doğurmak filan hayal oldu 🙁
Aysin34 Happymother3 Mom789 Aynen Çatı muayenesi oldum 3 gün önce ondan sonra nişan falan gelir dediler o da yok, siz oldunuz mu.
Mom789 Aysin34 oldum daha yeni çıktım doktordan 3. Kez oldum bebek kafasi daha yukarıda dedi sanci sifir haftaya kontrolde biraz asagi indirse saniye başlatalım dedi benim manyak bebe kendi keyfiyle gelmeyecek anlaşılan
Cansuve Benim de son 4 🙏🏻 Doktorum yarın muayneye gel duruma göre suni veya sezeryan yapalım dedi, bebek biraz önden gidiyor.. Bugün kendi rızasıyla gelse keşke bebek ama hiç umudum yok :))
nisanur_dgbs Sedagmlksz benimde aynı son 12 ilk başta kesin erken doğar diyordum artık doğmayacak diye dertleniyorum 😂
Boncukgiller003 Aysin34 son 3 gün benimde. Bebek başı kanala yerleşmiş durumda benim. 38 haftalikken çatı muayenesinde 1 cm açıklık var dedi. Ama ağrı sancı yok bir belirti yok gelesi yok 😒 pazartesi gününe kadar gelmezse suni sancı ile destekleyebiliriz doğumunu dedi doktor. Galiba pazartesi günü suni sancı alcam bende 🤷🏼♀️
N_A_Z_L_I_M Boncukgiller003 Haftada Pazartesi salı gel suni sancı ile doğumu başlatacağız dedi doktor 40+3 günlügüz Ne sancı nede açılma var 3. Doğumum olacak diğerleri 39. Haftada kendi sancim ile doğum yapmıştım
Diilruba Aysin34 Evet sanki hiç gelmeyecekmiş gibi düşünürken hiç bir belirti yokken bir bakmışsınız sancınız başlamış süreç başlamış bebeğiniz kucağınızda bende ilk oğlumda hiçbir belirti yokken biranda sancı başladı nişan falanda gelmemişti şimdi de 37+6 olduk beklemedeyiz
Boncukgiller003 N_A_Z_L_I_M bu seneki bebekler doğmak istemiyor 😅 onlarda biliyor dünyanın çok karmaşık bir yer olduğunu 🤷🏼♀️😁😁
N_A_Z_L_I_M Boncukgiller003 Canım salı günü sancı demişlerdi çok şükür gerek kalmadı gece 2 buçukta sancılarım başladı Darısı senin başına 🤲🤲
Sarenin01annesi Bende bugun kontrolden geldim bebegin basi yukarda dedi. Son 3 gunum bende de sanci var fakat gelen giden yok..😁😁