2melekannesi_ NurCeren00 havasını alıp basınca daha az acıtıyor ben de bi kaç kez denedim ama uğraşmıyorum pek olduğu gibi hepsini basıyorum genelde😅
miniko_2308 NurCeren00 şırıngaya vurunca hava yukarı çıkıyor ancak kapağını açınca bazen bir damla falan çıkıyor o zaman havasını alınca daha fazla ilaç içinden çıkıyor. Bugün tüm havasını almayı deneyim bakayım nasıl olcak, çok teşekkürler sağolun 🙏🏼☺️
Decucude NurCeren00 bende hemen çıkarmıyorum 7 ye kadar bile saydığım oluyor ama bazen bazı yerlerde kan çıkıyor
aslns33 NurCeren00 Amiin çok teşekkür ederim🙏 Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah ❤️
Bahardali Mucizem31 tam aksi hatta. Havasını alırsanız morarma ve ödem riski daha yüksek. İlk gebeliğimde yaklaşık 1 sene kullandım şimdikinde 8 aydır kullanıyorum
Hatice017 Bahardali ben bitek ayakta morarma yapiyor oda ayak damarı çok olduğu için göbekte kolda her hangi bir morluk olmuyor 5 ay dır kulanıyorum 😊
marbling10 Bahardali bana da hemşire biri söyledi yengemiz, havasını almadan direkt vurun özel hazırlanan iğneler bunlar zaten bilerek yapılıyor demişti
Mucizem31 Bahardali evet koldan vuruyordum hep beze kalıyordu. Bacağa geçtim beze ve morluk bi bir kere oldu. Bacak daha iyi geldi bana şükür. Bilmiyordum sağolun bu şekilde deneyeceğim bugün 6 aydır da ben vuruluyorum
marbling10 Hatice017 bana hemşire yengemiz havasını almayın bunlar özel paketler, boşluk bilerek bırakılıyor demişti başındam beri direkt vuruyoruz havasını almıyoruz
Bahardali Hatice017 yapmaz demedim. Havasını alsanız da almasanız da kanayacak ödem olacak moraracak ama havası alınmaz bu iğnenin. Havasını almadan dik bir açı ile çok hızlı sıkmamak lazım. Dediğim gibi her halükarda bişiler olur ama doğru kullanımı havasını almadandır
marbling10 Mucizem31 bz hava boşluğunu almıyoruz, eşimin yengesi hemşire, hava boşluğunu almayın direkt vurun dedi açıklamasını da yapmıştı da unuttum🤭 ama hazır gelen iğneler zaten hava boşluğu bilerek bırakılıyor demişti
Mucizem31 marbling10 evet boşluk var ama diğer iğneleri vurulurken hep hemşireler havasını alır ya gördüğümden dolayı bende öyle yapıyordum. Teşekkür ederim bugün o şekilde deneyeceğim
marbling10 NurCeren00 hemşire yengemiz havasını almadan direkt vurun bu iğneler özel paketleniyor hava bilerek bırakılıyor normal iğneler gibi düşünme demişti, hiç havasını almadan vuruyoruz
NurCeren00 marbling10 çok enteresan herkes farklı bi şey söylüyor. Sağlık ocağında bana havayı alırsan daha iyi olur demişlerdi. Ama birde öyle deneyeceğim 🤷🏼♀️ Teşekkür ederim