Pelinbyrktrlr NurCeren00 8.aydayım karından vuruyorum neden kıyamıyorsunuz bebeğe ulaşması rahatsız etmesi imkansız zaten 😊 Ayrıca ilacın göbekten emilimi diğer bölgelere göre daha hızlı ve etkin
NurCeren00 Pelinbyrktrlr yok bebeğe gelmesinden endişe etmiyorum 😂 ama herkes yapma yapma diyince yapamadım. Kanınız gerginken zor olmuyor mu ?
Nry0682 Elcnbykckr bunlar yeni seri elinizdeki bitince yüzde 99 bu sekilde alacaksınız sırınga değişmis
Pelinbyrktrlr NurCeren00 Yok canım oturduğun zaman zaten gergin de olsa tutacak kadar yağ geliyor eline 😁
Salisss NurCeren00 merhaba ben hergun 0.4 ml oksapar vurunuyorum 2 aydır evet çok o şekilde boşluk var havasını dışa verip öyle vuruyorum.
NurCeren00 Salisss teşekkür ederim canım. Şimdi eczacıda yazmış. Belli aralıklarla düzenlemeler yapıyorlarmış. Normal hava değilmiş o. İlacın ömrü daha uzun olsun diye verilen bi havaymış. Havasını al öyle yap dedi. Bilgin olsun 🥰
miniko_2308 Semadeniz evet ben de bir ara hiç hissetmiyordum ama şu son 2-3 kutudur zorlamaya başladı. Acaba iğnede bir değişiklik mi yaptılar diye düşünüyordum. Hep aynı şekilde yapmaya çalışıyorum ama açısından mı bilemedim 🤷🏻♀️
miniko_2308 NurCeren00 ben de yavaş yapıyorum ovmuyorum hatta sadece pamuğu tutuyorum, ara sıra denemek için havasını alıyorum bu sefer ilaç bir iki damla dışarı çıkıyor. Son üretimlerde sanırım hava boşluğunu fazla bırakmışlar umarım ddaha rahat yapabileceğimiz şekilde değiştirirler.
NurCeren00 miniko_2308 Şimdi eczacıda yazmış. Belli aralıklarla düzenlemeler yapıyorlarmış. Normal hava değilmiş o. İlacın ömrü daha uzun olsun diye verilen bi havaymış. Havasını al öyle yap dedi. Bilgin olsun 🥰. Şırıngaya bi iki kere vurunca hemen hava boşluğu yukarı çıkıyor ve çok rahat alıyorsun havasını canım.
NurCeren00 Mavi34 bu kadar fazla varsa havasını almak iyi olur canım. Bana söylemişlerdi. Hep alıyordum ama bu kadar fazla ilk kez oldu 🙈.
Semaberay Hava boşluğunu alın bende oksapar kullanıyorum bir damla cikariyorum yanma acıma yapmiyor ozaman deneyin Allah yardımcımız olsun 🤲
ZynpL Arkadaşlar ben de oksapar kullanıyorum , farkettiyseniz hava iğneyi yaparken en sonda çıkıyor. Amacı da ilacı içeri kitlemek dışarı kaçmasın diye. Ben kapağı actigim gibi direk uyguluyorum . Hiç bir sorun da yasamiyorum
Pelinbyrktrlr ZynpL evet ilacın fışkırmasını önlemek için dediğiniz gibi. Ben de hiç havasını almıyorum sorun yaşamadım
NurCeren00 Pelinbyrktrlr benim daha 5 ay olacak önümüzde ki hafta. Karnımdan devam edebilirim o zaman 😍
NurCeren00 Decucude dizden 4 parmak yukarı kasıktan 4 parmak aşağı. Ama bacağın dış kısmına yapılıyor. Direkt üst kısma yapma demişlerdi tarif ederken.
Bahardali Mucizem31 oskoparda havası alınmaz. Diğer normal iğneler gibi değildir. Havasını almadan iğneyi yapın
Mucizem31 Bahardali ciddimisiniz. Hiç uyarıda bulunulmadığı için bende korkuyorum deri altını şişirir hava diye beze oluşur diye korkuyorum.
NurCeren00 Decucude oluyor canım ama her zaman değil. İğneyi yapınca ilaç bittiğinde hemen çekme. Bana sağlık ocağında ilaç bitince 4e kadar sayıp iğneyi öyle çıkar dediler.