Zeynep007 Hanımlar düşük riskimden beri 12 haftadır iğneyi vuruluyorum ilkkez beze gibi birşey oluştu kalçamda dağılmıyor bu normal mi zamanla geçiyor mu ? Farklı taraflardan vuruluyordum olmasın diye ama Yinede oluştu 🤦♀️
Merveee34 Zeynep007 yağlı bir iğne olduğu için ağrısı normal maalesef . Bikaç güne geçiyor .Geçmiş olsun .Ağrısını bilirim :(
Smyye93 Zeynep007 Normal zamanla geçiyor buz uygulaması yapabilirsiniz dağılıyor ayrıca iğneden sonra eve gelince bir 10 dk uygulayın ağrınız da alır
Mavi34 Zeynep007 Benim çok uzun süre geçmedi polonyalı pamuk koydum sürekli duşta o bölgeye kese yaptım sıcak su torbası koydum ama epey zaman aldı dağılması. Bir süre ordan iğne olmayın dinlendirin üst üste olunca çok kötü oluyor
whitedream Zeynep007 3 tane vuruldum 3 haftadır. maalesef 2 tane daha aldım herhalde uzun bir süre daha vurulucam baya can yakıcı 😕 hemşire beze yapabilir iğne vurduktan sonra biraz o bölgeyi ovalayıp dağıtın ilacı yağlı bı ilaç demişti bende beze oluşmadı şimdilik acaba iğneyi birden mi enjekte ettiler size 🤔
Zeynep007 Smyye93 ya iyi oldu söylediğiniz peki buz iyice dondurmasın onu ? 🧐 yani benim sorumun şuan ağrıdan ziyade bezeleşme kalçadaki onu dağıtmak istiyorum aslında ..🤭
Zeynep007 Mavi34 evet normalde bir sağ bir soldan oluyorum ama aynı yere de üst üste yapmış olabilr belki hemşire zaten coviid aşılarından beyinleri yanmıştı kadıncağızın vurup vurup geçiyor 😣 onların da işi zor Allah yardımcıları olsun
Smyye93 Zeynep007 biliyorum bende de öyle oldu beze yuvarlak oldu bayağı hemşire danıştım buz dedi ve çok faydasını gördüm
Mercimekveannesiii Zeynep007 iğneyi vurulduktan sonra 10dk falan ovalıyorum o bölgeyi. Birde hemşire birden enjekte etmesin yavaş yavaş vermesi gerekiyormuş yağlı bir iğne olduğu için
Bebegim4 Zeynep007 kuzum bendede oluyo o bezeler her hafta vuruluyorum geçmiyo da kolanyalı masaj yapıyorum