B-anne Arkadaşlar merhaba 30 haftalık gebeyim dün genel cerrahiye muayene oldum makatta çatlak var dedi küçük bir operasyon önerdi, aranızda gebe iken hemoroid için operasyon olan var Mı ağrım çok ve geceleri uyuyamıyorum
Pirincveannesi B-anne anneöin hemoroidinin nasıl geötiğini öğrendim vazeline yarım limon sıkıp karıştırmış onu sğrmüş geçmiş brlki bizlerede iyi helir ama vazelin hamilelikte sorun yaratırmı onu hiç bilmiyorum
busraaap B-anne hayatımı kararttı benim o hemoroid seneler önce ameliyat oldum sonrasında tuvalete çıkarken falan canım acıdı bi süre tam geçti derken tekrar başladı ki busefer daha kötü ameliyat olmadan çözüm bulursun inşallah sarı pakette tozlar vardı eczaneden alırdım ben sıcak suyun içine koyup otururdum içine çok iyi gelirdi aklında bulunsun Rabbim sağlık versin inşallah çok zor
B-anne Burcu_NFUE baktı çatlak var dedi canım, ben zaten krem kullanıyordum ve ağrılarımda hiç azalma olmadı gece hiç uyumadım oturamıyorum şişlik çok sert
Burcu_NFUE B-anne bu ameliyat normal doğuma engelde olabilir . Tekrar ıkınma vs tekrar sorun yaratabilir istersen doğumdan sonra yaptır tabi çok ağrın varsa sana kalmış . Sen en iyisi kadın doğumcunla görüş
B-anne Kadın Doğum doktorun ile görüş planlayalım dedi sedasyon ile 5 dk lık bir işlem dedi o kadar ağrım var ki ne yapacağım bilmiyorum zeytinyağı kremler hiç biri fayda etmiyor
Pirincveannesi B-anne bildiğim kadarı ile hemoroid tedavisi kesin bi çözüm olmuyo eğer dişiyle kendini yeniliyo yani operasyonla aldırsan bile tekrar çıkma durumu var bizde genetik olarak var bazen benimde şişiyo baharatlı yediğim zaman sonra iniyo annemdede vardı ılık suya otur devamlı bide kuşburnu doktorlar öneriyormu gebeyken bilmiyorum onu iç iyi geliyo annem ılık suya oturarak kaybetti onu
B-anne Pirincveannesi sıcak suya başladım dün inşallah faydası olur, her kremden önce yapacağım, Benimde zaman zaman oluyordu sonra iniyordu ama bu sefer bi ağrı oldu geçmiyor içeri girmiyor ağlıyorum artık ağrıdan. yürümek bile hayal oldu dün doktorda böyle söyledi bende araştırma içine girdim
Pirincveannesi B-anne notmal doğum yaparsan ıkınmadada tekrar çıkıyomuş öyle diyolar benim anneminki çok kötüydğ kanamalıydı doktor krem ve fitilde vermişti ama fayda etmrmişti suya oturduğunda küçülmüştü çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede geçer 🙏
B-anne Burcu_NFUE bende normal Doğum çok istiyorum, ağrı o kadar çok ki uyku uyuyamıyorum artık o yüzden çok kararsız kaldım yarın görüşeceğim teşekkür ederim 🙏
B-anne Pirincveannesi çok teşekkür ederim inşallah amin her yolu deneyeceğim, bide burda ameliyat olan varsa yaşadıklarını bilmek istedim çok Teşeklür ederim 🙏
sbelll Bende de vardı 21+6oldum şuan yok Hindistan cevizi suyu içtim dışını yedim ve yağını hergün kullandım orayı yağsız bırakmdm 1haftada geçti özel de muayene oluyorum dr böyle önerdi,devlete de gidiyorum yine de o sadece zorlama acı yeme falan dedi
sbelll B-anne yok marketten bütün al onun içindeki su bi çay bardağı falan çıkıyor ama etkisini gördüm