busden Hanımlar bebek arabasını şimdi almayı düşünmüyoruz. O sebeple bebeği hastaneden çıkarmak için ve ilk aylar sağlık ocağı vs. Kontroller için sizce hangisi uygun olur
midekoruyucu busden arabanız varda puset ama yoksa elde taşınan hafif bir portbebe öneririm. Çünkü pusetler çok ağır gerçekten. İçine bebek de girince çok daha ağır olur eminim
Sakinem212 busden ben puset götürmüştü bebeğim içinde iki büklüm oldu yastık koyduğum halde bide ağır oluyor ana kucağı daha iyi.
greybrde busden travel sistem bebek arabası tavsiye ederim pusatli olur arabayada takanilir aynı zamanda elde de kullana bilirsiniz
seydalinanana Sakinem212 evet ya sorma bim pişmanım kafası eğik duruyor hep almış bulunduk😪 bence ikiside ağır baba taşıyacak sonucta ben hiç taşımadım
Sakinem212 busden enucuzbebek market var orda herşey uygun öyle çok para vermiyorum hemen küçülüyor kıyafet falan .
zhlgs Çok cahilim bu konuda , puset araba koltugu da mi oluyor . Yoksa kisa sureli 3‐4 ay bebegi tasimak icin mi kullaniliyor
seydalinanana zhlgs evet canım öyle bütün şekilde satılanlar varmış ben tek almıştım puset. Hiç kullanıslı değil iki büklüm duruyor güzel ama kafası düşüyor böyle iki büklük duruyorya içim rahat etmiyo