hill1- Günaydınlar 🌸 normalde özel hastaneye gidiyorum fakat ayrıntılı ultrason fiyatları uçmuş 650-700 e kadar çıkmış. Ankara şehir hastanesinde ayrıntılı ultrasona giren var mı?
balbocegim27 hill1- ben 7 temmuz da gireceğim nasıl yapılıyor memnun kalkınıyor mu bilmiyorum ama orda da randevu bulmak zor
Aselgiz hill1- devlet hastanelerinde ayrıntılı ult. Yapılmıyor diye biliyorum. Lokman hekime sor istersen bir de genelde diğer hastanelere göre uygun fiyat belirliyor
Damlayagmur hill1- hill1- ben girdim yaklaşık 40 dakika sürdü gayet ilgiliydiler zatem kontrol icin de oraya gidiyorum doktor seni yönlendiriyor randevu veriyorlar bazıları cok kısa sürüyor diyolar ama her insanın ayni olmuyor demek ki benim rahat 40 dakika sürdü
hill1- Aselgiz yapılıyormuş sanırım eşimin iş yerindeki arkadaşı yaptırmış ama işte hangi doktora randevu almak gerekiyor falan onu hiç bilmiyorum
balbocegim27 hill1- randevuyu genelde 2 li testten sonra doktor yönlendiriyor kağıda yazıp gidip bankolardan alıyorsun
hill1- Damlayagmur ya evet kimisi öyle diyor fakat uçuk fiyatlar ödemek istemiyorum daha fazla birde hangi doktoru önerirsiniz? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor 17 haftalığım şuan
hill1- Ben şuan 17 haftalık oldum yanii ikili taramam falan yapıldı hangi doktordan randevu almam gerekiyor?