Fasulyemibeklerken Minnak-kiz66 Kan serumu taktır canm bana takıldı geçen hafta bebek son aylarda daha çok ihtiyacı olanı alıyor seni halsiz bırakır
Fasulyemibeklerken SevdaBati Gün yaklaştıkça bende öyle garip duygular içerisine girmeye başladım korku heyecan merak :) Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Fasulyemibeklerken Minnak-kiz66 Bu arada ne muayenesi rutin olarak gittiğimiz mi cnm çünkü bana 37 de çatı muayenesi yapacaklar o zaman belli olacak 🤔
Vera_vera Juniorbaby1 44 günüm kaldı benimde aslan burcu çocuklar doğurucaz Allah hepimize yardım etsin😂
Mltmkyd Juniorbaby1 bizimde 47.ama oğluşum içeriden sıkıldı heralde erken doğum riski var. Nstde sancıları çıkıyor bakalım hayırlısıyla sağlıkla inşallah zamanında gelir. ❤️
Cansunare Juniorbaby1 ben onu sormayı unuttum kafam çok doluydu bugün hastaneyi arayıp onun için sıra almam gerekiyor mu diye sorucam ama doktorumun randevuları ayın1de açılıyor
Juniorbaby1 Cansunare bizim hastanede öyle her yerde aynı mi bilmiyorum sıra fişini kattaki sekretere okutuon Nst icnde sıra veriyor nstdeki ebede sırayla çağırıyor
Cansunare Juniorbaby1 ilk doğumumda sıra almamıştım direk gittik ismimi yazdırdım daha sonra içeriden çağırmışlardı ama hastaneyi arayıp sormakta fayda var
Mltmkyd Juniorbaby1 hareketleri iyi çok şükür ağrımda yok ara ara oda artık normal diyorlar ama nstde sancı çıktı.
bebisini-bekliyor Fasulyemibeklerken slm canım bende ck uyanıyorum karnımdan kalkmak dönmek zor oluyor cok şükür genel olarak iyiyiz bir gelselerdi saglıkla 😊
Uykucu2307 ZM11-2019 benimkide öle çok hareketli ama çok yukarıda hissediyorum göğüsume değiyor. Bakalım ne zamn gelecek minikler