Rumeysa_e Bebeğim şu an 27+4 de kilosu 1600 gr olmuş ultoronda 30 haftalık görünüyor benimle aynı durumu yaşayan var mı şu an gidişat sezeryanı gösteriyor yediklerime dikkat etmem gerektiği söylendi bu durum başına gelen var mı
Cagla1903 Rumeysa_e Tatlı Çok Tüketme Kilo Aldırır Bebeğe iyice Kaşar kuru yemiş pekmez kilo aldırır yememeye dikkat et karpuz da tatlı şeyler.
Naz_01 Rumeysa_e bende 33+6yım ultrasonda 36+2yim bebek 2700olmuş .bu gidişle 4ü bulur doğuma kadar dedi doktor.sezaryen e hazırla kendini dedi
busra1485 Naz_01 ay ben de 33+3 te 2600 gram çıktı bana da perhis yap karbonhidrat ve tatlıyı kes dedi doktorum
Naz_01 busra1485 perhiz yap demedi bana 🤔.eşim ve ben uzun ve yapılı olduğumuz için bebişte hamileliğin başından beri hep boy ve kilo olarak öndeydi diye olabilir
baby_mama Ben de aynıyım 31′de 2400 dü, 36+2′de 3300 gr, çok da etkilemez ama sen şeker hamurişi azalt dedi, alacağı varsa alıyormuş her şekilde. Bir de onların da bir sınırı var bi zamandan sonra yavaşlar kilo alımı dedi. Bakalım takipteyiz.
Babyjo Rumeysa_e yuhhh o haftadan nasil karar veriyorrr???? 35+5 3540 gr 51 cm di yarin kontrol var 37+0 olucaz muhtemelen 4000 gr bulur ama korkma normal dogum yaparsin insallah dedi doktorunuz fazla sezeryancı…
Minnakkannesi Rumeysa_e benimde iki hafta önde gitti gene oğlum ama şükür normal doğurdum şimdi kuzumda 10 gün önde gidiyor doktor yendiğine içtiğine dikkat et dedi meyve yeme dedi inşallah kızımda normal olacak
Aysobaciniz Rumeysa_e yemeniz nasıldı acaba ? Ne tükettiniz daha çok bebek kilo aldı🤔 normal beslenip bebek kilo alanda var biliyorum ama merak ettim
Cagla89 Rumeysa_e gebelik şekeri olabilir o yüzden demiş doktor.. bende var diyetteyim ordan biliyorum.. karbonhidrat ve tatlıyı azalt dikkat et demişlerdi o zaman da gebelik şekeri neydi bilmiyordum