Aysenurtsr Werwe ben de o magazadan aldim lohusa takimimin bi tanesini 🤗 kapi susumu vs orada ust katta yaptirdim. Cok guzel cesitler var.
MerveMustafaKaraku Zeynep3535 kendi pijamamı geceliğimide İstanbul yolunda koray mağazasının outleti varya ordan bakcam uygun dediler ama fiyatları nasıl bilmiyorum bilgi veririm istersen haftasonu gitcem
Zeynep3535 MerveMustafaKaraku ayy canım teşekkürler yardımın için babymall biliyorum nevresim takımı havlu takımı ve bebefonu oradan almıştım çukurambardaki mağazadan tekrar bakarım 🤗
Zeynep3535 MerveMustafaKaraku Canım hatırladığım kadarıyla 179 tl mi ne düşmüştü indirimdeyken almıştım 1 ay oldu
_Tugce_ Deletedmom_879 Samanpazari uygun bi yer degil.malesef sadece kalitelimdiyor saticilar ve fiyatlari bindiriyorlar. :/
Deletedmom_879 _Tugce_ bi tanıdigin magzasindan yaptim alışverişi hemde her aradığımı orda buluyorum gerek kendime gerek bebeğe o yuzden orayi tercih ettim
_Tugce_ Deletedmom_879 Evet aranan hersey bulunuyor ama.malsef uygun olmuyor . :/ Allah islerinizi Rast getirsin