Melakya Arkadaslar 3 yasında kızım var daha hamıleliğimi duymadan erkek olucak kardesım olcak dıyordu 8 haftalık hamıleyım yıne erkek dıyor hiserdermi sizce varmı bildiğinız duydugunuz böyle seyler 🥰🤩🤰🏻
turkanay Melakya cnm ben yeni hamile olduğumu öğrendiğimde oğluma dedim sana bir sürprizim var diye bana söylediği şey buydu anne kardeşim mi olacak dedi evet dedim sen nerden biliyorsun diyordum ben bilirim her znn dua ediyorum ben bu arada oğlum kuran kursuna gidiyor peki sence ne olacak dedim tabi ki kiz olacak dedi ve her zmn öyle derdi ve o şekilde işim bile takmıştı her gün değişik değişik isimler söylerdi ve tabı ki cinsiyeti kiz değil erkekdi ilk bi ay çok uzuldu falan ama şuan çok mutlu erkek kardeşi olacak diye
idiloska Melakya evet hissediyorlar, bazı çocuklar siz hamile olduğunuzu bilmeden a bebek var diyorlar. Çok melek ve masum oldukları için bence.
Minik_fasulye Melakya benim de 4 yaşındaki yeğenim bildi 9 haftalık hamileyken karnımda arkadaş var dedim abla mı diye sordu ☺️ Kız bekliyoruz ☺️
baby_mama Hissedebilir belki ama bana daha çok yanında biri hani buda erkek olsun gibi bi konuşma yaptıysa ondan etkilenmiş olabilir gibi geldi ☺️
Melakya baby_mama daha hamılelek falan yoktu canım tvde bır erkek cocuk ısmı soyledı kardesm olcak dıye
Mucizem1995 Cocuklar hiss eder. Benim abimin kizlar hergun Allahim nolur bize erkek kardeş ver diye dua ediyorlardi. Anneleride hic korunmamasina rağmen hamile kalmiyordu. 4 yildan sonra erkek bebek geldi. Nasil içten dua etmişlerse artik😃
Melakya turkanay hadi ya demeki kız kardes olmasını istedıgı ıcın soylemıs saglıkla buyusunler ınsallah 😇
turkanay Melakya çok istiyorduk hepimiz ama hayırlı bu demekki cnm normalde kızları hiç sevmez ilgilenmez nedense ben hamile jalir kalmaz bi kiz sevgisi doğdu içine çocuğun 🙂🙂
Mrym96 Melakya Benimde 4 yaşında kızım kardeşin olacak dediğimizde kız olacak pembe pembe giyecek dedi ama erkekmiş ☺️ Erkek olduğunu duyuncada çok sevindi ❤️ Bence çocuklar ne istiyorsa onu söylüyor
Mrym96 Melakya Tabi ki kızımda daha çok bulantı, kusma ve yemeklerden tiksinme oldu mesela et,balık,tavuktan çok tiksinmiştim. Bu hamileliğimde yine bulantı kusma oldu ama ilki kadar değil yemeklerden de tiksinmedim 😊 sizin bu hamileliğiniz farklı mı ?
Melakya Mrym96 fazlasıyla kızımda cok rahat guzel gecırdım ama bunda aksamları bulantı salam scuk otur selerden tıksınme 🥲