Sedaby Anneler selam, son donemde minicik cocuklarin kacirilmasi, adini bile telafuz edemeyecegim kotu muamelelere maruz kalmasi ve melek olmalari Hepimizi cok uzdu😔Rabbim ailelerine sabir versin... Biraz agir yasiyorum sanirim. Kizimin alt degistirme isini esimin yaninda yapip yapmama konusunda cok kararsizim😔 Ki esim bir bebek gordugunde bile nazar degmesinden korkar bakip sevemez bile. Olaylar Beni cok pimpiriklendirdi... siz ne dusunuyosunuz?
Ciara93 Sedaby eşin yanında olmasına değil eş harici kimsenin yanında olmamasına dikkat et derim, kim olursa olsun, bebek ne kadarlık olursa olsun bu önemli bi nokta, öyle alıştır kendini de bebeği de. İlk mahremiyet eğitimi bezdir çünkü ☺️
ZeykemKaya Sedaby aynen eşin degılde baskası olmasın bence ıster ıstemez panıklıyoruz haklısınız ben erkek cocugum olacagı halde nasıl namuslu yetıstırsem dıye dusunuyorum kız daha zor
Ciara93 Sedaby anlıyorum ben seni ama sakınman gereken babası değil. Şimdi herkes ters yorum yazacak bu yüzden sana. Bence kendini yanlış anlattın. Ya da doğrusu bu babasından sakınırım diyorsan yanlış düşünüyorsun.. Allah evlatlarımızı korusun
Ciara93 ZeykemKaya önemli olan erkek çocuğu yetiştirebilmek vallahi. Hangi kadının bi erkeğe taciz tecavüz de bulunduğunu duyduk ? Bütün iş erkek çocukları doğru büyütmekte bitiyor. Hayırlı evlat olurlar inşallah 🙏
ZeykemKaya Ciara93 aynen oyle hauırlısı olsun hep dua edıyorum imanlı allahından korkan saygılı edepli bır evlat olsund ıye rabbım herkese hayırlı evlatlar versın